Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Drentse droge worst online bestellen

Vleeswaren online bestellen en op uw adres af laten leveren, zo profiteert u optimaal van specialiteiten uit Drenthe. De droge worst heeft langere tijd te drogen gehangen. Hierdoor ontstaat er een rijke smaak. De Drentse vleesworst is een streekproduct die u voornamelijk in de noordelijke provincies terug kunt vinden. Deze is volgens traditioneel Drents recept gemaakt. Het ideale product voor mensen die van een stevige structuur houden. Deze is zeker steviger dan bijvoorbeeld de Friese gedroogde variant. Met meer dan 23 jaar ervaring vindt u bij Drentse Vleeswaren altijd het lekkerste stukje vlees voor elke gelegenheid.

Drentse droge worst bestellen
 

De unieke smaak van de Drentse droge worst

De Drentse worst staat ook bekend omdat de naam kosterworst. Nadat deze worst gevuld is wordt hij minstens 7 dagen te drogen gehangen. Hierdoor ontstaat er een droog product met een hardere structuur dan u van andere worsten gewend bent. Dit geeft een stevige bite. De bereidingswijze is ambachtelijk, met kruiden die voor de unieke smaak zorgen. De smaak is dan ook vol en wat vet. Dit vleesproduct wordt veel bij de borrel of als tussendoortje gegeten. In combinatie met camembert of oude kazen is dit een ware traktatie. Een rode wijn smaakt hier uitstekend bij. Het velletje van de worst kan gewoon gegeten worden. Laat dit vlees eerst even luchten. Dit komt de smaak ten goede. Naast de naturel worst bieden wij ook de drogeworst met kruidnagel en met knoflook aan, voor een lekkere, pittige en stevige bite. 

Online bestellen bij Drentsevleeswaren.nl

Al onze producten zijn ambachtelijk gemaakt. Hierdoor koopt u alleen de beste kwaliteit met een volle smaak. Het bedrijf bestaat sinds 1993 en is de specialist voor fijne vleeswaren zoals de Drentse droge vleesworst. Het direct contact met de klanten staat hierin centraal. Zo kunt u altijd rekenen op goed advies. Dit klassieke Drentse vleesproduct is online te bestellen. Veel grootverbruikers zoals de horeca , bedrijfskantines, benzinepompen en sportverenigingen bestellen online hun vleeswaren bij ons. Wilt u uw klanten kennis laten maken met de unieke smaak van dit vleesproduct uit Drente, dan bent u bij ons op het juiste adres. Hartige versnaperingen voor elk moment van de dag. Prima te combineren met andere borrelhapjes of een goed glas rode wijn.