Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Filter op categorie

Filter op prijs

t/m

Warme Worsten

Sorteren op:
Toon:Warme worsten van Drentse Vleeswaren

Wanneer u op zoek bent naar een heerlijk stukje vlees dan bent u bij Drentse Vleeswaren aan het juiste adres. Drentse Vleeswaren heeft al jarenlange ervaring in het maken van ambachtelijk vlees, waardoor het altijd de beste kwaliteit kan bieden. Drentse Vleeswaren heeft dan ook de lekkerste warme worsten, die je snel en eenvoudig online kunt bestellen.

Drentse Vleeswaren staat voor ambachtelijk vlees van hoge kwaliteit

Drentse Vleeswaren produceert al sinds 1 september 1993 vlees op ambachtelijke wijze. Zo gebruikt Drentse Vleeswaren altijd het grillproces als uitgangspunt voor de beste kwaliteit en krijgen de warme worsten een heerlijke smaak mee. Niet alleen de smaak is kwalitatief beter, maar ook zien de warme worsten er smakelijker uit. Drentse Vleeswaren heeft drie soorten warme worsten die online kunnen worden besteld. Zo kunt u kiezen voor de Duitse Curry Braadworst of voor de Verse worst kruidnageltje. Voor een meer pittige smaak is er de rookworst pittig, die een lekker stevige smaak heeft.

Bestel snel en eenvoudig uw warme worsten online bij Drentse Vleeswaren

Het online bestellen is snel en eenvoudig geregeld bij Drentse Vleeswaren. Door het maken van het vlees op ambachtelijke wijze en de hoge kwaliteit die geleverd kan worden heeft Drentse Vleeswaren in de loop der jaren al vele trouwe klanten aan zich weten te binden. Zo levert Drentse Vleeswaren onder andere aan tankstations, sportverenigingen en horeca instellingen. Drentse Vleeswaren heeft dan ook direct contact met de eigen klanten door de aanwezigheid van de eigen groothandel. Er wordt altijd op een vaste dag geleverd, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Zo biedt Drentse Vleeswaren u zowel kwaliteit als zekerheid. De lekkerste warme worsten kunt u dan ook snel en eenvoudig online bestellen bij Drentse Vleeswaren.