Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Drentse droge worst kruidnagel online bestellen

De Drentse droge worst is een echte specialiteit van de streek. De smaak van deze lekkernij is afhankelijk van de gebruikte kruiden. Veelal wordt hiervoor de kruidnagel gebruikt, die veelal voorkomt bij de meeste droge worsten. Drentse Vleeswaren bereidt haar producten al meer dan twintig jaar op een ambachtelijke wijze en zorgt daarmee voor een fijne en stevige smaak. De lekkerste kruidnagelworst kunt u dan ook online bestellen bij Drentse Vleeswaren.

Drentse droge worst kruidnagel bestellen
 

Specialiteit van de streek met heerlijke authentieke smaak

Niet alleen bereidt Drentse Vleeswaren de droge worsten met kruidnagel al meer dan twintig jaar op ambachtelijke wijze, maar ook diverse andere vleeswaren worden op deze manier bereidt. Drentse Vleeswaren maakt gebruik van een ambachtelijk en uniek productieproces. Het zorgt voor uitstekende kwaliteit en een heerlijke authentieke smaak. Zo kunt u niet alleen de droge worst met kruidnagel online bestellen bij Drentse Vleeswaren, maar ook diverse andere varianten zoals de peperworst, zoeltjes of beef-jerky. De droge worst met kruidnagel is een echte specialiteit van de streek en uitermate geschikt als borrelhapje voor diverse partijen en feestjes. Door het riante aanbod kunt u altijd uw eigen favoriet online bestellen.

Eigen groothandel zorgt voor prettige samenwerking met de klant

Drentse Vleeswaren beschikt over een eigen groothandel en heeft daardoor direct contact met de klanten. Dit zorgt al meer dan twintig jaar voor een prettige samenwerking met een groot aantal tevreden klanten. Afnemers zoals horeca instellingen, verenigingen en tankstations behoren tot de grote en trouwe klantenkring. Als klant weet u altijd waar u aan toe bent met een vaste leverdag, die door het bedrijf wordt gehanteerd. U heeft daarnaast de mogelijkheid om het gewenste product, zoals de droge worst met kruidnagel, in grotere hoeveelheden te bestellen. Ook kunt u ervoor kiezen om meerdere producten tegelijk online te bestellen. Drentse Vleeswaren heeft dan ook een ruim assortiment te bieden, zodat u altijd een juiste keuze kunt maken. Een heerlijke droge worst met kruidnagel is dan ook snel en eenvoudig online te bestellen.