Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Drentse droge worst naturel online bestellen

De Drentse droge worst is een lekkernij, die bij menig verjaardag of feestje op tafel staat. Deze heerlijke versnapering kunt u bij Drentse Vleeswaren online bestellen. Het bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van vleeswaren op ambachtelijke wijze heeft een ruim en divers aanbod in droge worsten. De lekkerste droge worst naturel kunt u dan ook gewoon online bestellen.

Drentse droge worst naturel bestellen
 

Droogproces zorgt voor lekkere stevige en harde bite

Al sinds de oprichting in september 1993 produceert het bedrijf haar vlees op ambachtelijke wijze. Door deze werkwijze krijgen alle vleeswaren extra smaak mee. Zo werkt Drentse Vleeswaren onder andere met het grillproces, wat zorgt voor een lekkere grillsmaak en ook nog eens zeer smaakvol oogt. Zo zorgt bij de droge worst naturel het droogproces ervoor, dat de worsten een lekkere stevige en harde bite krijgen. Deze harde naturel worsten zijn in verschillende varianten online te bestellen. De gewone variant is onder andere online te bestellen in een kleine of grote versie. Andere mogelijkheden zijn het bekende Drentse paaltje en de rechte boeren-staaf, die eveneens online zijn te bestellen.

Meerdere en grote bestellingen zijn mogelijk bij Drentse Vleeswaren

Door de jarenlange ervaring weet Drentse Vleeswaren altijd het lekkerste stukje vlees te bereiden. Dit is ook veel klanten niet ontgaan, die al jarenlang een prettige en tevreden samenwerking hebben met het bedrijf. Dit komt mede door de aanwezigheid van de eigen groothandel, wat zorgt voor direct contact met de klanten. Bedrijven die met horeca te maken hebben, sportverenigingen en tankstations door het hele land behoren tot de vele en trouwe tevreden klanten. Wanneer bestellingen online geplaatst worden zullen deze dan ook snel verwerkt kunnen worden. Door de vaste leverdag weet u dan ook gelijk wanneer u, uw bestelling zal ontvangen. De droge worsten naturel kunnen in meerdere partijen besteld worden en ook kunt u daarnaast nog andere producten bestellen zoals gehaktballen of gehaktburgers. Online bestellen van uw producten is dan ook snel en eenvoudig geregeld bij Drentse Vleeswaren.