Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Filter op categorie

Filter op prijs

t/m

Drentse harde worsten

De droge worst is een echte Drentse specialiteit. Ze zijn ook bekend onder de naam kosterworst. Kosterworst is een speciaal in Drenthe ontwikkelde droge worst. Het is een worst die steviger is als bijvoorbeeld de Groningse metworst of de Friese droge worst. Drentse Vleeswaren gebruik voor zijn assortiment alleen de hoogste kwaliteit vlees voor zijn kosterworst en droogt de worsten in de eigen droogkamers op traditionele wijze. 

Ons assortiment harde worsten

Drentse Vleeswaren heeft een gevarieerd aanbod van droge worsten. Er is keuze uit grote en kleine harde worst die per 25 stuks zijn verpakt. Onze lange, rechte harde worst worden per 10 stuks verpakt. De zoeltjes zijn verkrijgbaar als een rechte worst die per 50 worden geleverd. De voorgesneden zoeltjes zijn per 100 gram in een schaal verpakt en per 40 stuks verkocht. Ze zijn ook in een bulkverpakking verkrijgbaar waarbij ze per kilo in een gesloten emmer worden aangeboden. Daarnaast verkopen wij onder anderen ook;

•    Speciale harde worsten, verpakt per 10 stuks.
•    Peperworst, verpakt per 25 stuks.
•    Drentse Paaltjes naturel, verpakt per 5 stuks.
•    De Rechte Boerenstaaf, verpakt per 25 stuks.
•    Knoflookworst, verpakt per 10 stuks.
•    Kruidnagelworst, verpakt per 25 stuks.

Door ons ruime assortiment is er voor eenieder een smakelijke worst verkrijgbaar waarbij de voorkeur van uw klanten zeker verkrijgbaar zal zijn. 

Over Drentse Vleeswaren

Drentse Vleeswaren is al 23 jaar lang de specialist voor fijne vleeswaren en specialiteiten voor met name de grootverbruikers zoals sportverenigingen, horeca, bedrijfskantines en benzinepompen. We hebben het directe contact met onze klanten hoog in ons vaandel staan. Via onze eigen groothandel houden we persoonlijk contact met onze klanten en is het mogelijk om de producten op een vaste dag te laten leveren.