Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Ambachtelijk producten, het allerlekkerste!

Wij leveren al meer dan 23 jaar ambachtelijke vleesproducten

In tegenstelling tot de meeste vleesproducenten, maken wij onze producten ambachtelijk. Met meer dan 23 jaar ervaring, brengen onze slagers uw vlees op ambachtelijke wijze tot leven. Met veel passie voor het vak, worden uw producten met liefde gemaakt. De producten zijn uniek en origineel.. hierdoor garanderen wij u een vaste kwaliteit, elk product wordt met de hand gevormd en neemt ook zijn eigen vorm aan. Met onze traditionele recepten, kunnen wij producten maken waar geen andere producent tegen op kan. Wij serveren oma’s gehaktbal op uw tafel. Houdt u meer van een lekker worstje? Proef de traditionele kosterworst receptuur terug in onze worsten!

"Waarom niet machinaal? Dat is toch veel goedkoper.."

Vleesproducten produceren met een machine is inderdaad veel goedkoper. Maar wij zijn ervan overtuigd dat vakmanschap zit in de handen en je dit niet kan instellen in een machine. Wij streven altijd naar kwaliteit. Onze kwaliteit zit in de ambachtelijke producten die gegrild worden. Alles wordt met de hand gemaakt en daarna op roosters afgegrild. Ervaring heeft ons geleerd dat wij dit proces door moeten zetten. Van oudsher is het wereldwijd bekend dat ambachtelijke producten beter in de smaak vallen en daar dragen wij graag ons steentje aan bij. Het enige waarvoor wij een machine gebruiken is om het vlees af te wegen en het deeg te maken. Het deeg wordt gemaakt van topkwaliteit vlees en een perfecte receptuur met een toevoeging van verse producten. De versheid komt terug in onze ambachtelijke producten. Wij maken bijvoorbeeld gebruik van verse ui en groentes. 

Zo hebben wij de gehaktbal met ui en de boeren gehaktbal. Houdt u meer van pittig? Dan serveren wij de gehaktbal boeren-pittig graag op uw bordje. 


Bekijk en print hier de gehele assortimentslijst om al onze ambachtelijke producten te bekijken.