Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Drentse droge worst

Drentse droge worst is een streekproduct uit – de naam zegt het al – de provincie Drenthe. Kenmerkend aan de Drentse droge worst is de volle vleessmaak in combinatie met de gebruikte specerijen en de ietwat vettige smaak. Deze worst wordt op ambachtelijke wijze geproduceerd. Bent u op zoek naar een bedrijf voor de inkoop van Drentse droge worst van hoogwaardige kwaliteit? Welkom bij Drentse Vleeswaren!
 

Bekijk ons droge worsten assortiment
 

Het product

De bekende en populaire Drentse droge worst is er in de klassieke variant, waarbij de worst na het vullen wordt gedroogd. Er worden tijdens het vullen enkele kruiden en specerijen toegevoegd, waardoor de heerlijke smaak wordt verkregen. De originele koster receptuur wordt hierbij gevolgd, waardoor ook wel wordt gesproken over kosterworst. In vergelijking met andere soorten droge worst, is de Drentse droge worst nog wat droger en heeft deze een wat vettere, vollere smaak. Door veel mensen wordt Drentse droge worst als de beste droge worst gekwalificeerd. Drentse droge worst wordt voornamelijk als aperitief, tussendoortje of borrelhapje gegeten. Het is dan ook logisch dat er in veel horecagelegenheden vraag is naar dit product. Bent u eigenaar of uitbater van een bedrijf in de horecabranche, dan is het hebben van een goede kwaliteit Drentse droge worst een meerwaarde.

Bestel nu online Drentse droge worst

Wilt u Drentse droge worst online bestellen, dan bent u bij Drentse Vleeswaren aan het juiste adres. Er zijn verschillende soorten van deze worst bij ons verkrijgbaar. Denk aan de klassieke, naturelle Drentse droge worst, maar ook de worsten met extra kruidnagel, peper of knoflook zijn een aanrader. Ook voor de wel bekende zoeltjes bent u bij ons aan het juiste adres. Een voordeel van online bestellen bij Drentse Vleeswaren, is dat uw bestelling gratis wordt geleverd. Of uw bedrijf nu gevestigd is in bijvoorbeeld de regio’s: Hoogeveen, Coevorden, Emmen, Enschede, Hengelo, Doetinchem of Zwolle en verdere plaatsen.