Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Filter op categorie

Filter op prijs

t/m

Gehaktballen

Wanneer u op zoek bent naar een heerlijke en ambachtelijk gemaakte gehaktballen, dan bent u bij Drentse Vleeswaren aan het juiste adres. Drentse vleeswaren biedt een hoogwaardige kwaliteit aan vleesproducten en zorgt voor een bereiding op ambachtelijke wijze. Door jarenlange ervaring worden de gehaktballen altijd op de beste en zorgvuldigste manier bereid. Bij Drentse Vleeswaren vindt u dan ook de perfecte gehaktbal, die door het grillen de perfecte smaak heeft mee gekregen.

Drentse Vleeswaren biedt hoogwaardige kwaliteit

Al sinds 1 september 1993 bereidt Drentse Vleeswaren vlees op ambachtelijke wijze. Door de jaren heen is de nodige ervaring opgedaan, waardoor vlees op de perfecte manier bereidt kan worden. Zo worden de gehaktballen niet geweld, maar wordt hierbij gekozen om deze te grillen. Het grillen van de gehaktbal zorgt voor meer smaak en daarnaast krijgt de bal een grillafdruk mee, waardoor deze er nog smakelijker uitziet. Drentse Vleeswaren heeft een diversiteit aan gehaktballen. Zo kunt u kiezen voor een pittige gehaktbal in een bakje met jus of een bal waarin ui is toegevoegd. Een andere delicatesse is de Boeren Gehaktbal, die in verschillende varianten verkrijgbaar is.

Snel en eenvoudig uw producten online bestellen bij Drentse Vleeswaren

Zo vindt u op onze website een duidelijk en helder overzicht van verschillende soorten gehaktballen die u online kunt bestellen. Zo heeft u de keuze uit meerdere smaken en kunnen de ballen in meerdere hoeveelheden besteld worden. Drentse Vleeswaren heeft in de jaren een trouwe klantenkring opgebouwd met tal van bedrijven. Zo levert Drentse Vleeswaren onder andere aan tankstations, horeca instellingen, sportverenigingen en groothandels. Drentse Vleeswaren heeft dan ook al jarenlang een prettige samenwerking met de klanten door continu de beste kwaliteit te leveren. Een bestelling is dan ook snel en eenvoudig online geplaatst bij Drentse Vleeswaren.