Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Ambachtelijk en uniek 

De kwaliteit van het grillen

Wij hebben een uniek productieproces wat betreft de gehaktballen.
Veel gehaktballen worden tegenwoordig geweld in het water. Dit houdt in dat de gehaktballen worden gekookt in het water, dit is zeer slecht voor de smaak van de gehaktbal. Wanneer een gehaktbal wordt gekookt in water, gebeurd hetzelfde als wanneer je soepballetjes kookt.
Alle smaken worden uit de bal gekookt, wat smaakverlies tot gevolg heeft. Aan soepballetjes zitten ook nooit veel smaak, vindt u wel?
 

"Wij grillen, dat zie en proef je!"

Dit is natuurlijk niet voor niets onze slogan

Dit is dé reden dat wij hebben gekozen om onze producten te grillen.
Wanneer de gehaktballen in onze ovens gaan, worden deze dichtgeschroeid. De vleessappen blijven op deze manier juist in de bal zitten. Dit heeft als resultaat dat u geen gehaktbal heeft gevuld met water, maar een gehaktbal met puur gehakt en vol van smaak! Daarnaast gebruiken wij altijd verse producten. Veel producenten die een gehaktbal met ui maken gebruiken gedroogde ui, omdat dit relatief goedkoper is. Wij gaan voor kwaliteit en willen niet besparen op de versheid van de producten die wij gebruiken. Het grillen zie je terug aan het uiterlijk van de gehaktbal. De roosters waarop de gehaktballen gegrild worden, zie je duidelijk terug. En dat... dat maakt de gehaktballen van Drentse Vleeswaren Geesbrug bijzonder. Het unieke, ambachtelijke proces, dat meewerkt aan het uiterlijk en aan de smaak van de gehaktbal.

Ambachtelijk

Drentse Vleeswaren Geesbrug is een ambachtelijke vleesproducent. Dit houdt in dat al onze producten met de hand zijn gemaakt. Ambachtelijke producten geven een uitstraling. Dit kunnen wij realiseren doordat wij meer dan 23 jaar ervaring hebben op het gebied van vlees. Vakkundig personeel is elke dag bezig om voor u de beste producten te maken.                                                                                 gehaktbal 
                                                                               Uniek, ambachtelijk en gratis bezorgd.

                                                                           Vraag nu vrijblijvend uw proefmonsters aan.