Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Gratis verzending, rechtstreeks

Wij leveren zelf uit door heel Nederland

Vanaf €100,- verzenden wij door heel Nederland de door u bestelde producten. Ons CRM-systeem is zo gemaakt dat wij contact met u opnemen voor de bestelling. Wij kunnen u wekelijks bellen om de bestelling op te nemen. U wordt altijd geleverd op een vaste dag, afhankelijk van uw locatie. Daarnaast hebben wij het transport in eigen handen, geen tussenpersonen of tussenhandel.. wij leveren u rechtstreeks! 

Gekoeld transport

De producten die wij u leveren worden diepgevroren aangeleverd. Vanaf het moment dat het bij ons de vriezer uit gaat, worden de producten onder 10 graden celsius vervoerd. De verpakte producten worden in onze vriezers onder de 18 graden celsius opgeslagen. Dit is de wettelijke regeling voor het opslaan en vervoeren van diepgevroren levensmiddelen. 

Heeft u onze bus al zien rijden?

De bus waarmee de diepgevoren producten worden bezorgd kunt u elke week langs laten komen, vanaf €100,- 
Dit zijn +/- 4 dozen gehaktballen of 3 zakken Drentse droge worst. Wij bieden u ook de mogelijkheid om verschillende producten te combineren voor het minimale orderbedrag om te kunnen leveren. De bus waarmee bezorgd wordt ziet u van ver al aankomen.

                                                                 bus drentse vleeswaren

Bezorgen met helpende handen en een glimlach

Wij halen graag voor u het onderste uit de kan. Wanneer u wordt geleverd, staat er altijd vriendelijk personeel voor u klaar. Wij helpen u graag een handje mee. Ons personeel biedt u hulp aan om de bestelde producten bij u in de vriezer/koeling te verplaatsen. Uiteraard doen wij dit ook wanneer u de producten komt afhalen bij ons op locatie.  De producten die u wil afhalen, kunt u doorgeven door ons te bellen op: 0524-291641. Daarnaast kunt u de producten bestellen via de website en tijdens de wijze van bezorgen "afhalen" of "bezorgen" aanvinken. Wij zetten onze klanten altijd op nummer 1.