Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Filter op categorie

Filter op prijs

t/m

Diversen

Sorteren op:
Toon:Diverse bijgerechten en producten

Drentse Vleeswaren is een gerenommeerd producent van vleeswaren met een groot assortiment. Wij leveren onze producten als vlees, bijgerechten en bijproducten hoofdzakelijk aan horeca, bedrijfskantines, ondernemers van benzinepompen en verenigingen. Dat doen wij al 23 jaar en daarbij staat altijd de klant voorop.

Drentse Vleeswaren, alleen de beste kwaliteit bijgerechten telt

Wij produceren hoogwaardige, ambachtelijke vleesproducten en onze gehaktballen worden nog met de hand gedraaid. De producten van Drentse Vleeswaren worden niet geweld - zoals vaak elders met gehaktballen het geval is - maar gegrild, zodat de vleessappen en de echte vleessmaak behouden blijven. Bij ons geniet u nog van een stukje vlees zoals het bedoeld is. Ze smaken als die echte 'oma's gehaktballen'!

Groot assortiment bijproducten en snacks

Drentse Vleeswaren beschikt over een rijke sortering vleesproducten. Wij passen ons assortiment ook met regelmaat aan op basis van de wensen en behoeften van onze klanten. Zo leveren wij (warme) worst, gehaktballen, schnitzels, hamburgers en partysnacks in alle soorten en maten. Bekend bij de echte liefhebber is onze harde worst, bijvoorbeeld de gewone harde worst, de kruidnagelworst, de peperworst of het rechte "zoeltje". Verder kunt u bij ons terecht voor allerlei bijproducten, zoals onze heerlijke vleesjus of een van de fijne sauzen. 

Gemakkelijk online te bestellen

De bijgerechten, bijproducten en snacks van Drentse Vleeswaren zijn heel eenvoudig online te bestellen. Wij hebben de beschikking over een eigen groothandel en wij leveren van daaruit op vaste leverdagen, dat geeft zekerheid voor de klant. Verzendingen vanaf 100 euro zijn helemaal gratis, dus zonder verzendkosten!
En wilt u van tevoren eens vrijblijvend kennismaken met onze producten? Vraag dan online een proefpakket aan, ook dat verzorgen wij voor bedrijven en geheel gratis.

Wilt u graag meer informatie of een proefpakket aanvragen?
Doe het nu en bel 0524-291 of stuur een e-mail naar: info@drentsevleeswaren.nl