Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Filter op categorie

Filter op prijs

t/m

Sauzen

Sorteren op:
Toon:Online sauzen bestellen

Bent u op zoek naar heerlijke sauzen bij uw smakelijke stukje vlees, dan bent u bij Drentse Vleeswaren op het juiste adres. Bij een echte goede gehaktburger of gehaktbal hoort natuurlijk een lekkere rode barbecuesaus. Op de website van Drentse Vleeswaren kunt u gemakkelijk de rode Heinz barbecue sauzen online bestellen. Ook bieden wij voor bij een heerlijk broodje met warm vlees, bijvoorbeeld een broodje beenham, een smakelijke beenham saus. 

Producten van Drentse Vleeswaren

Het is zeer gemakkelijk om de sauzen bij Drentse Vleeswaren online te bestellen. Handig om naast uw bestelling de rest van het vlees te doen, zo heeft u alles meteen bij elkaar! Uw bestelling voor de sauzen behandelen we, net als met het vlees, met uiterste zorgvuldigheid. Wij hebben ruim 23 jaar ervaring met het bereiden van allerlei heerlijke vleesproducten. Onze producten worden ambachtelijk gemaakt. Het grootste verschil tussen andermans producten en de vleesproducten van Drentse Vleeswaren, is dat wij al onze producten grillen. Bij andere bedrijven, waar het product vaak in een geheel productieproces gaat, wordt het vlees, met name gehaktballen, geweld. Dit betekent dat zeer belangrijke smaakstoffen uit het vlees getrokken worden en verloren gaan. Drentse Vleeswaren daarentegen grilt het vlees, waardoor het smaak in het product blijft. Het verschil proeft u duidelijk! U zult het idee hebben dat u 'de gehaktballen van grootmoeder' uit de goede oude tijd aan het proeven bent. Een ware smaaksensatie. 

Contact

Wij raden u daarom aan ons online assortiment op de website te bekijken. Als u advies nodig hebt bij het bestellen van onze producten, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers helpen u graag. Wij zijn een bedrijf met korte contacten met de klant, waardoor u altijd op een goed advies kunt rekenen.