Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Drentse droge worst knoflook online bestellen

De drentse droge worst is een echte specialiteit van Drentse bodem. Regelmatig kom je deze lekkernijen tegen onder de naam kosterworst. Deze kosterworst wordt speciaal in Drenthe gemaakt en is veel steviger dan de Friese en Groningse droge worsten. Drentse Vleeswaren maakt al meer dan twintig jaar de lekkerste droge worsten en is daarmee de specialist op dit gebied. Diverse varianten zoals de knoflook worst zijn dan ook online te bestellen.

Drentse droge worst knoflook bestellen
 

Keuze uit een ruim en breed assortiment

Door het ambachtelijke productieproces dat wordt gehanteerd, kan altijd de allerhoogste kwaliteit worden geboden. Onder andere de knoflook worst wordt op traditionele wijze gedroogd in de droogkamers van Drentse Vleeswaren. Deze knoflook worst heeft een lekkere pittige smaak. Deze variant is dan ook per 10 stuks verpakt online te bestellen. Het is echter niet de enige variant die in het brede en ruime assortiment zit. Zo kunt u ook kiezen voor de naturel droge worst of de kruidnagel droge worst. Zo kunt u altijd uw eigen favorieten online bestellen bij Drentse Vleeswaren.

De specialist op het gebied van vleeswaren

Drentse vleeswaren is al meer dan twintig jaar de specialist op het gebied van vleeswaren. Dit heeft ervoor gezorgd dat al vele trouwe klanten een samenwerking voor de lange termijn hebben met het bedrijf dat gespecialiseerd is in ambachtelijke vleeswaren. Onder andere grote afnemers als horeca instellingen, bedrijfskantines, sportverenigingen en tankstations behoren tot het klantenbestand. Door het hebben van een eigen groothandel is er altijd direct contact met de klanten. Dit wordt door veel klanten gewaardeerd, die dan ook altijd hun producten online bestellen bij Drentse Vleeswaren.

Kwaliteit en service

De mogelijkheid bestaat om de producten in meerdere hoeveelheden online te bestellen. Zo kunt u kiezen voor de droge worst knoflook, die bijvoorbeeld per 10 stuks is verpakt. Dit geldt ook voor andere vleeswaren, die ook per grote hoeveelheden bestelbaar zijn. Daarnaast krijgt u altijd een vaste leverdag, zodat u weet waar u aan toe bent. Dit biedt naast de geboden kwaliteit en service ook een hoop duidelijkheid en dat is voor Drentse Vleeswaren erg belangrijk.