Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Filter op categorie

Filter op prijs

t/m

Grillburgers

Sorteren op:
Toon:Grillburgers bestellen bij Drentse Vleeswaren

Drentse Vleeswaren bereidt al jarenlang vlees op ambachtelijke wijze en zorgt daarmee voor een hoge kwaliteit van het vlees. Dit geldt ook voor de gehaktburgers, die uit puur gehakt bestaan en daardoor een mooie pure smaak bevatten. Door de jarenlange ervaring weet Drentse Vleeswaren exact hoe de perfecte gehaktburger samengesteld kan worden. De heerlijke gehaktburgers zijn dan ook online te bestellen bij Drentse Vleeswaren.

Drentse Vleeswaren bereidt vlees op ambachtelijke wijze

Drentse Vleeswaren kiest er altijd voor om haar eigen vleesproducten te grillen. Zo krijgen de producten een authentieke smaak mee en is het vlees van hoge kwaliteit. Al sinds de oprichting op 1 september 1993 bereidt Drentse Vleeswaren vlees op ambachtelijke wijze, waardoor het al 23 jaar lang ervaring heeft met bereiden van het heerlijkste stukje vlees. De gehaktburgers van Drentse Vleeswaren zijn van een veel hogere kwaliteit dan de zogenaamde evenementen hamburgers. Hiervoor wordt vaak goedkoop vlees gebruikt terwijl de gehaktburgers juist uit puur gehakt bestaan, wat een pure smaak meegeeft. Bij Drentse Vleeswaren kunt u kiezen uit een burger met naturel smaak, maar biedt het ook de Boerenburger aan die tevens in een extra grote variant te verkrijgen is.

Drentse Vleeswaren biedt uitstekende service en kwaliteit

Drentse Vleeswaren heeft in de loop der jaren al een groot klantenbestand opgebouwd en levert onder andere aan sportverenigingen, horeca instellingen en tankstations. De gehaktburgers zijn online te bestellen bij Drentse Vleeswaren. Drentse Vleeswaren hanteert altijd een vaste dag om te leveren, zodat u precies weet wanneer u, uw producten kunt verwachten. Het online bestellen van is snel en eenvoudig geregeld bij Drentse Vleeswaren. Drentse Vleeswaren zorgt dan ook voor een snelle service en de beste kwaliteit.