Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Vlees verkoop

Bent u op zoek naar een bedrijf in de provincie Drenthe dat gespecialiseerd is in vlees verkoop? Welkom bij Drentse Vleeswaren! Wij bieden een ruim assortiment vleesproducten: van gehaktbal tot curryworst en van Drentse kosterworst tot hamburger. Naar welke vleessoort u ook op zoek bent, wij hebben de oplossing! Heeft u een kantine, dorpshuis, cateringbedrijf, benzinestationshop, cafetaria, café of restaurant, dan is het in huis hebben van goede vleesproducten een absolute must. Deze kunt u nu online bestellen bij Drentse Vleeswaren, de specialist op het gebied van vlees verkoop!

Bekijk ons vlees assortiment

Verschillende producten

Drentse Vleeswaren specialiseert zich in vlees verkoop van verschillende producten. Zo kunt u bij ons terecht voor het inkopen van onder andere verschillende soorten gehaktballen en hamburgers. Ook voor de zo bekende en populaire Drentse droge worst (ook wel kosterworst genoemd), bent u bij ons aan het juiste adres. Ook schnitzels, spareribs en verschillende kipproducten behoren tot ons assortiment, evenals braad- en curryworsten. Bent u op zoek naar producten voor horecagelegenheden zonder keuken? Wij bieden verschillende vleesproducten die geschikt zijn voor opwarming in de magnetron, zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit. Kortom, Drentse Vleeswaren heeft alles te bieden op het gebied van vlees verkoop!
Kenmerkend aan al onze producten, is dat kwaliteit en smaak altijd in het hoogste vaandel staan. Wij garanderen een rijke vleessmaak door de verschillende producten op ambachtelijke wijze te bereiden en door alleen de beste ingrediënten te gebruiken bij de bereiding. Zo bent u altijd verzekerd van vleesproducten van de beste kwaliteit.

Online vlees verkoop

Een groot voordeel van de vlees verkoop door Drentse Vleeswaren, is dat u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. Wij leveren onze producten aan verschillende bedrijven en verenigingen in Drenthe en omgeving. Denk bijvoorbeeld aan plaatsen in bijvoorbeeld de regio’s: Hoogeveen, Coevorden, Emmen, Enschede, Hengelo, Doetinchem of Zwolle en verdere plaatsen.