Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Curryworst

Curryworst is een zeer populair product, waar in verschillende horecagelegenheden veel vraag naar is. Bent u bijvoorbeeld uitbater van een dorpshuis, sport- of bedrijfskantine, dan is een goede curryworst waarschijnlijk zeer in trek bij uw klanten. Ook als eigenaar van een benzinepompshop, cateringbedrijf, cafetaria of andere horecagelegenheid bent u waarschijnlijk op zoek naar een bedrijf waar u curryworst kunt bestellen. Kwaliteit is daarbij belangrijk, want in smaak zit veel verschil tussen verschillende curryworsten. Bij Drentse Vleeswaren bent u aan het juiste adres voor vleesproducten van topkwaliteit!


Curryworst bestellen
 

Wat is curryworst?

Curryworst is een soort worst die wordt gegeten in combinatie met currysaus. Van oorsprong is curryworst een Duits product, maar ook in Nederland is deze soort worst populair. Een klassieke curryworst wordt eerst gegrild en wordt vervolgens in stukken gesneden en opgediend met currysaus (en eventueel –poeder). Bij curryworst wordt vaak een broodje of friet geserveerd. Een curryworst smaakt bij veel gelegenheden prima. Het is een heerlijke maaltijd voor in een kantine of cafetaria, bijvoorbeeld als middag- of avondeten. Ook als tussendoortje zijn curryworsten zeer populair!
Drentse Vleeswaren produceert curryworst van uitstekende kwaliteit. De worsten zijn gemaakt van het beste vlees en worden op ambachtelijke wijze bereid. Wij bieden twee soorten curryworst aan, de klassieke curryworst met een gewicht van 140 gram. Deze curryworsten zijn te bestellen per tien stuks. Daarnaast bieden wij ook curryworst in een bakje, inclusief saus, aan. Deze worsten zijn 140 gram en worden verkocht per 10 stuks.

Bestel nu online!

Wilt u curryworst bestellen die zich kwalitatief kan meten met de top? Uw klanten zullen genieten van de kwaliteit van onze curryworsten. Online bestellen bij Drentse Vleeswaren is eenvoudig en voordelig. Bovendien komen wij de bestelling gratis(met een bestelling vanaf €100,-) bij u afleveren, in bijvoorbeeld de regio’s: Hoogeveen, Coevorden, Emmen, Enschede, Hengelo, Doetinchem of Zwolle en verdere plaatsen.