Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Gehaktballen

Bent u de eigenaar of beheerder van een sportkantine, dorpshuis, bedrijfskantine, cateringbedrijf, shop van een benzinestation of cafetaria, dan bent u bekend met de grote vraag die er bestaat naar gehaktballen. Zoals u weet, is de ene gehaktbal de andere niet. Het verschil in kwaliteit tussen verschillende gehaktballen is erg groot. U wilt uw klanten altijd een gehaktbal van topkwaliteit kunnen voorzetten. Voor de inkoop van kwalitatief hoogwaardige gehaktballen bent u bij Drentse Vleeswaren aan het juiste adres! Wij hebben verschillende soorten gehaktballen in het assortiment, welke geschikt zijn voor gebruik in de magnetron, in de jus of de warmhoudkast.

Gehaktballen bestellen

Assortiment gehaktballen

Gehaktballen zijn er in veel verschillende soorten en maten. Als ondernemer of uitbater wilt u natuurlijk een ruime keuze genieten. Of u nu op zoek bent naar naturelle gehaktballen, boeren gehaktballen, gehaktballen met ui of naar extra hete gehaktballen: Drentse Vleeswaren heeft het juiste product voor u in huis! Daarnaast heeft u de keuze uit gehaktballen verschillend in gewicht: van 300 gram tot 125 gram per bal. Onze producten zijn te bestellen per 4 dozen of meer, zodat u altijd een goede voorraad heeft liggen. Wij leveren aan verschillende soorten bedrijven en kunnen rekening houden met de mogelijkheden. Heeft u alleen een magnetron beschikbaar, dan kunt u bij ons gehaktballen bestellen die alleen in de magnetron te hoeven worden opgewarmd.

Ambachtelijk gegrild

Bij Drentse Vleeswaren bent u verzekerd van gehaktproducten van topkwaliteit. In onze grillkeuken worden de met de hand gevormde gehaktballen ambachtelijk bereid. Door de gehaktballen te grillen, blijven de sappen in het vlees en de vleessmaak optimaal behouden. Het resultaat is een gehaktbal met de kwaliteit van ‘grootmoeders gehaktbal’: vol van smaak! Onze gehaktballen zijn online te bestellen en worden afgeleverd in de regio Hoogeveen, Coevorden, Emmen, maar ook daarbuiten. Ook in plaatsen als Enschede, Hengelo, Doetinchem en Zwolle bedienen wij veel verschillende klanten. Bestel nu online!

Schnitzels

Naast de Duitse schnitzels produceren wij ook Deense Schnitzels. Dit unieke product wordt gemaakt van een grote speklap. De speklappen liggen enkele dagen in de marinade en worden vóór het grillen gepaneerd. Heerlijk als snack. Dit kan los worden geserveerd op het menu maar ook bijvoorbeeld als broodje speklap.