Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Kosterworst

Bent u al bekend met het product kosterworst? Als u woonachtig bent in de provincie Drenthe, dan kan het haast niet anders. Ook in de rest van Nederland wint deze worst aan populariteit. Dat is zeker niet gek, want dit vleesproduct is overheerlijk! Kosterworst is Drentse droge worst en wordt voornamelijk gegeten als aperitief, tussendoortje of als hapje bij de borrel. Deze typische Drentse kosterworst wordt geproduceerd in de provincie Drenthe en heeft een karaktervolle, overheerlijke en rijke vleessmaak. Wilt u kosterworst online bestellen? Welkom bij Drentse Vleeswaren!


Kosterworst online bestellen
 

Maak kennis met kosterworst

Kosterworst is dus een typisch Drents streekproduct en wordt ook wel droge of harde worst genoemd. Dat heeft alles te maken met de productiewijze. Na het vullen van de worst wordt deze te drogen gehangen. Dat leidt tot een droge worst met een vrij harde structuur. Een hartige versnapering vol van smaak! In vergelijking met andere soorten worst, heeft de Drentse kosterworst een wat vollere, vettere smaak. Ook is de kosterworst wat droger van structuur. Veel mensen vinden de kosterworst de lekkerste soort droge worst die er is. Bij het produceren van onze kosterworst volgen wij het originele koster recept. De bereidingswijze is ambachtelijk, en dat is te proeven! Uw klanten zullen genieten van de kwaliteit van deze droge worst. Bent u eigenaar van een restaurant of café, dan is een kosterworst van goede kwaliteit absoluut een meerwaarde!

Bestel nu!

Kosterworst wordt op klassieke wijze geproduceerd en heeft een rijke smaak. Wilt u online kosterworst bestellen en laten afleveren in de regio Hoogeveen – Coevorden – Emmen, dan is dat voor ons geen enkel probleem. Bij Drentse Vleeswaren bezorgen we ook in omliggende steden, zoals in bijvoorbeeld de regio’s: Hoogeveen, Coevorden, Emmen, Enschede, Hengelo, Doetinchem of Zwolle en verdere plaatsen.
Bij Drentse Vleeswaren kunt u de klassieke kosterworst online bestellen, maar ook varianten zijn verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan droge worst met extra knoflook, peper of kruidnagel, maar ook aan de bekende en populaire zoeltjes. Interesse? Bestel nu online!