Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Lekkerste gehaktbal

Uw klanten zijn niet op zoek naar zomaar een gehaktbal, zij willen graag de lekkerste gehaktbal! Een gehaktbal die is gemaakt van gehakt van topkwaliteit en die met zorg en kunde is bereid. Bent u de eigenaar of uitbater van een kantine (bijvoorbeeld bij een sportvereniging of een bedrijf), heeft u een cateringbedrijf of shop bij een benzinestation, of heeft u een horecabedrijf? En bent u gevestigd in bijvoorbeeld de regio’s: Hoogeveen, Coevorden, Emmen, Enschede, Hengelo, Doetinchem of Zwolle en verdere plaatsen? Dan bent u bij Drentse Vleeswaren aan het juiste adres voor het inkopen van de lekkerste gehaktbal!


Gehaktballen bestellen
 

Topkwaliteit gehaktballen

Tussen verschillende gehaktballen zijn er grote verschillen in kwaliteit. U wilt uw klanten natuurlijk de lekkerste gehaktbal kunnen aanbieden. Het is echter veel werk om de gehaktballen zelf te produceren en bereiden. Om toch de lekkerste gehaktbal in de regio te kunnen serveren, kiest u bij het bestellen van uw gehaktballen voor Drentse Vleeswaren. Of de lekkerste gehaktbal nu een bal met of zonder ui is, dat is een kwestie van smaak. De ene persoon geeft de voorkeur aan een boeren gehaktbal, waar een ander misschien liever kiest voor een pittige of juist naturelle bal. Bij Drentse Vleeswaren hebben we al deze verschillende soorten gehaktballen in het assortiment. Daarbij komt ook nog eens dat u kunt kiezen voor gehaktballen verschillend in formaat: van een XXL-gehaktbal van wel 300 gram tot een partybal met een gewicht van 35 gram.

Ambachtelijke bereiding

De lekkerste gehaktbal komt tot stand door een ambachtelijke bereidingswijze. Bij Drentse Vleeswaren zorgen we hier dan ook voor. Onze ballen worden met de hand gedraaid en zijn gemaakt van de beste kwaliteit gehakt. De bereiding van de gehaktballen vindt plaats door te grillen. Het voordeel hiervan is dat de sappen in het vlees behouden blijven. Het resultaat? De lekkerste gehaktbal vol smaak!

Bestel nu bij Drentse Vleeswaren!

Heeft u interesse in onze producten, bestel dan nu online. Wij bezorgen uw bestelling gratis. Onze gehaktballen zijn geschikt voor gebruik in de jus, (juspannen zijn tevens bij ons verkrijgbaar o.b.v. bruikleen) magnetron(2x, 1x mag magnetron weg), warmhoudkast of magnetron.