Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Beste gehaktbal

Als uw klanten bij u een gehaktbal bestellen, dan verwachten ze niet de eerste de beste gehaktbal, maar de beste gehaktbal uit de regio! De beste gehaktbal is vol van smaak, wat verkregen kan worden door een optimale, ambachtelijke bereiding van topkwaliteit gehakt. Het bereiden van een heerlijke gehaktbal kost echter behoorlijk wat tijd. Bij Drentse Vleeswaren begrijpen we dat. In ons productassortiment kunt u daarom verschillende soorten gehaktballen vinden, die stuk voor stuk op ambachtelijke wijze zijn bereid.


Gehaktballen bestellen
 

Onze gehaktballen

Wilt u de beste gehaktbal verkopen in de regio Hoogeveen, Coevorden, Emmen? Of heeft u een sport- of bedrijfskantine, cateringbedrijf, pompstationshop of horecagelegenheid in of nabij plaatsen als Enschede, Hengelo, Doetinchem of Zwolle? Dan bent u bij Drentse Vleeswaren aan het juiste adres! Onze gehaktproducten zijn gemaakt van vlees van topkwaliteit en de bereidingswijze zorgt voor een bal vol van smaak! De beste gehaktbal is gemaakt van het beste gehakt. Daarnaast is de bereidingswijze van belang. Bij Drentse Vleeswaren kiezen wij voor een bereiding door te grillen, wat ervoor zorgt dat de vleessappen optimaal behouden blijven. De heerlijke smaak van onze ambachtelijke gehaktballen is hierdoor gegarandeerd! Wij bieden verschillende soorten gehaktballen aan: naturelle gehaktballen, boeren gehaktballen, gehaktballen met ui en pittige gehaktballen. Welke gehaktbal uw voorkeur geniet, blijft een kwestie van smaak.

Bestel de beste gehaktbal online!

De beste gehaktbal aanbieden in de regio? Dat is mogelijk als u kiest voor het plaatsen van een bestelling bij Drentse Vleeswaren. U kunt kiezen uit verschillende soorten gehaktballen, maar ook qua formaat heeft u ruime keuze. De grootste gehaktbal in ons assortiment is maar liefst 300 gram. Bent u echter op zoek naar een wat kleinere gehaktbal, bijvoorbeeld van 125, 150 of 175(bestaat niet) (185) gram, ook dan bent u bij Drentse Vleeswaren aan het juiste adres! Onze producten zijn geschikt voor gebruikt in magnetron of warmtekast, maar vanzelfsprekend ook voor in de jus. Plaats nu online een bestelling en wij komen de producten gratis (met een bestelling vanaf €100,- of 3 dozen) bij u afleveren.