Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Pittige gehaktballen

Een lekkere gehaktbal op zijn tijd: dat wil iedereen wel! Uw klanten dus ook. Bent u op zoek naar een inkoopadres voor pittige gehaktballen van topkwaliteit? Dan bent u bij Drentse Vleeswaren aan het juiste adres! Onze producten laten zich kenmerken door de heerlijke vleessmaak. Kwaliteit staat bij ons immers op de eerste plaats. Wij leveren onder andere pittige gehaktballen, maar ook andere gehakt- en vleesproducten aan bedrijfs- en sportkantines, benzinepomphouders, cateringbedrijven, snackbars, snackwagens en andere horecagelegenheden. Onze producten zijn gemakkelijk online te bestellen en geschikt voor gebruik in de warmhoudkast of magnetron. Vanzelfsprekend kunt u de pittige gehaktballen ook vanuit de jus aanbieden!
 

Pittige gehaktballen bestellen
 

Onze pittige gehaktballen

De ene gehaktbal is de andere niet. Als u op zoek bent naar pittige gehaktballen, zoek dan niet verder! In ons productassortiment vindt u namelijk verschillende gehaktballen met een pittige smaak. Daarbij overheerst het pittige de smaak van het vlees niet, maar is er juist sprake van een perfecte combinatie. Dat komt door de goede kwaliteit gehakt die wij gebruiken voor onze pittige gehaktballen, alsmede door de bereidingswijze. Onze pittige gehaktballen worden met de hand gevormd en vervolgens ambachtelijk bereid op de grill. Vleessappen blijven op deze manier behouden, wat leidt tot een overheerlijke vleessmaak!

Online bestellen

Wij bieden pittige boeren gehaktballen van verschillende formaten aan. Kiest u voor een grote gehaktbal van maar liefst 250 gram, of toch voor een bal van 200 of 150 gram? De keuze is aan u! Onze (pittige) gehaktballen zijn per 3 dozen doos bestelbaar. Zo heeft u altijd een goede voorraad. Bijkomend voordeel van online bestellen bij Drentse Vleeswaren, is dat wij de bestelling gratis komen bezorgen. (met een bestelling vanaf €100,- of 3 dozen)  Of u nu woont in bijvoorbeeld de regio’s: Hoogeveen, Coevorden, Emmen, Enschede, Hengelo, Doetinchem of Zwolle en verdere plaatsen.