Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Grootmoeders gehaktbal

Er kan veel verschil zitten in de kwaliteit van verschillende gehaktballen. Veel mensen vinden grootmoeders gehaktbal het beste als het gaat om kwaliteit en smaak, maar hoe komt u – als eigenaar of beheerder van een sport- of bedrijfskantine, dorpshuis, cateringbedrijf, benzinestationshop of cafetaria – nu aan zo’n grootmoeders gehaktbal? Simpel: deze kunt u nu online bestellen bij Drentse Vleeswaren! Wij bezorgen uw bestelling gratis (met een bestelling vanaf €100,- of 3 dozen) in bijvoorbeeld de regio’s: Hoogeveen, Coevorden, Emmen, Enschede, Hengelo, Doetinchem of Zwolle en verdere plaatsen.


Gehaktballen bestellen
 

Onze gehaktballen

Zoals gezegd bestaan er zeker kwaliteitsverschillen tussen verschillende gehaktproducten. Onze gehaktballen zijn gemaakt van zeer goed gehakt en de bereidingswijze is ambachtelijk. Door gebruik te maken van de grill, blijven vleessappen en de onmiskenbare vleessmaak die een goede gehaktbal zo kenmerkt, behouden. De kwaliteit van onze producten evenaart hierdoor zogenaamde grootmoeders gehaktbal! Een tweede voordeel is dat wij gehaktballen aanbieden in verschillende soorten en maten. Bent u op zoek naar een naturel gehaktbal, of naar een bal met ui? Ook een boeren gehaktbal (gevuld met groente en verse ui) of een pittige gehaktbal (gevuld met groente, verse ui en pittige kruiden) kunt u bij ons bestellen, en bij alle producten is topkwaliteit gegarandeerd. Ook qua formaat bieden wij volop keuze: kiest u voor een grote gehaktbal met ui van maar liefst 300 gram, of is een kleinere gehaktbal van 125 gram toch beter geschikt? U vraagt, wij draaien (gehakt)!

Bestellen

U bestelt onze gehaktballen eenvoudig online per doos. Bezorging is gratis. (met een bestelling vanaf €100,-)  Zo kunt u altijd een geschikte voorraad aanleggen, zodat uw klanten kunnen genieten van de kwaliteit van grootmoeders gehaktbal. Positief is ook onze scherpe prijs, waardoor u als ondernemer een goede marge kunt maken. Ook vanuit praktisch oogpunt denken wij met u mee: wij bieden producten aan die geschikt zijn voor in de jus, voor de warmhoudkast of voor opwarming in de magnetron. Bestel nu online bij Drentse Vleeswaren!