Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Harde worst

Harde worst, ook wel droge worst genoemd, is een streekproduct dat voornamelijk wordt geproduceerd in het noorden van ons land. Het is niet voor niets dat Drentse harde worst zo populair is. Na het vullen van de worst wordt deze opgehangen om te drogen. Door gebruik van verschillende kruiden, zijn er veel varianten van harde worst. Bent u op zoek naar een bedrijf voor de inkoop van dit product, dan bent u bij Drentse Vleeswaren aan het juiste adres. De bekende Drentse harde worst is nu online bij ons te bestellen!


Bekijk ons harde worsten assortiment
 

Wat is Drentse harde worst?

Droge ofwel harde worst uit Drenthe staat ook wel bekend als kosterworst. De worst weet zich in positieve zin te onderscheiden zich van bijvoorbeeld Friese of Groninger worst, doordat het product iets vetter is. Ook is de Drentse droge worst wat droger dan andere soorten droge worst. Dit alles zorgt voor een zeer rijke en volle vleessmaak.Harde worst wordt voornamelijk gegeten als tussendoortje of borrelhapje. In verschillende horecagelegenheden is er veel vraag naar dit product, bijvoorbeeld als aperitief. Bent u eigenaar of uitbater van een sportkantine, dorpshuis, cateringbedrijf, cafetaria of café, dan kunt u bij Drentse Vleeswaren terecht voor de aanschaf van Drentse harde worst van hoogwaardige kwaliteit.

Bestellen bij Drentse Vleeswaren

Of u nu op zoek bent naar de klassieke Drentse droge worst of naar een variant met bijvoorbeeld extra kruidnagel, peper of knoflook: bij Drentse Vleeswaren kunt u terecht! Al onze producten zijn gemaakt van de beste vleeswaren en het productieproces verloopt op ambachtelijke wijze. Dat wil zeggen dat de originele koster receptuur wordt gevolgd. Het resultaat? De lekkerste Drentse harde worst die u kunt vinden! Bestel nu online en wij leveren uw bestelling gratis (met een bestelling vanaf €100,-)  Of u nu woont in bijvoorbeeld de regio’s: Hoogeveen, Coevorden, Emmen, Enschede, Hengelo, Doetinchem of Zwolle en verdere plaatsen.