Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Droge worst bestellen

Wilt u Drentse droge worst bestellen? Dan bent u bij Drentse Vleeswaren aan het juiste adres! Droge worst is een streekproduct dat voornamelijk wordt geproduceerd in de noordelijke provincies van ons land. De Drentse variant weet zich in positieve zin te onderscheiden door de rijke en volle smaak. De ambachtelijke productiewijze en ingrediënten garanderen topkwaliteit. U kunt uw Drentse droge worst nu online bestellen bij Drentse Vleeswaren!


Bekijk ons droge worsten assortiment
 

Wat is droge worst?

Een droge worst is na het vullen langere tijd te drogen gehangen. De smaak van droge worst is hierdoor bijzonder rijk. Drentse droge worst is te onderscheiden van andere varianten, door de volle smaak. Ook is deze worst iets vetter dan andere soorten droge worst. Wilt u Drentse droge worst bestellen, dan bent u op zoek naar een product van hoogwaardige kwaliteit. Bij de productie volgen wij het originele koster recept. Drentse droge worst wordt daarom ook wel kosterworst genoemd. Droge worst is zeer populair, bijvoorbeeld als aperitief, voorgerecht, tussendoortje of borrelhapje. Veel restaurant- en caféhouders zijn dan ook op zoek naar een bedrijf waar ze droge worst kunnen bestellen van topkwaliteit. Met een goed product maakt u indruk op uw klanten!

Droge worst bestellen bij Drentse Vleeswaren

Er bestaat veel verschil tussen verschillende soorten droge worst. Zowel op het gebied van kwaliteit als smaak. De droge worst van Drentse Vleeswaren is gemaakt van de beste vleesproducten en andere ingrediënten. De ambachtelijke productiewijze garandeert een droge worst met een rijke, karakteristieke smaak. Wij hebben bovendien verschillende soorten droge worst in het assortiment. De klassieke Drentse droge worst, maar ook varianten met extra kruidnagel, knoflook of peper zijn verkrijgbaar. Zoeltjes bestellen? Ook dat kan bij Drentse Vleeswaren! Wilt u nu droge worst bestellen bij ons bedrijf? Dat kan! Wij komen onze producten graag bij u afleveren in bijvoorbeeld de regio’s: Hoogeveen, Coevorden, Emmen, Enschede, Hengelo, Doetinchem of Zwolle en verdere plaatsen.