Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Gehaktballen met ui

Uw klanten willen met regelmaat kunnen genieten van een heerlijke gehaktbal. Wat te denken van op ambachtelijke wijze bereide gehaktballen met ui? Wilt u die als horecaondernemer of uitbater van bijvoorbeeld een dorpshuis, sport- of bedrijfskantine kunnen aanbieden? Bestel dan direct bij Drentse Vleeswaren! Wij leveren gehaktballen met ui, maar ook andere gehakt- en vleesproducten aan bedrijven en verenigingen in de regio Hoogeveen, Coevorden, Emmen. Ook in of nabij steden als Enschede, Hengelo, Doetinchem en Zwolle kunnen wij uw bestelling afleveren.


Gehaktballen met ui bestellen
 

Onze gehaktballen met ui

We weten allemaal dat er behoorlijke verschillen bestaan tussen gehaktproducten. Bent u op zoek naar een inkoopadres voor gehaktballen met ui, die kwalitatief tot de top behoren? Dan bent u bij Drentse Vleeswaren zeker aan het juiste adres! Wij bieden gehaktballen met ui van verschillende formaten aan. Kiest u voor de XL-gehaktbal van maar liefst 300 gram, of toch voor een product van 200 of 125 gram? Hoe dan ook: de combinatie van ui met de overheerlijke vleessmaak, zal zeker in de smaak vallen bij uw klanten! De optimale smaak van onze (gehakt)producten komt tot stand door het gebruik van goede kwaliteit gehakt en de ambachtelijke bereidingswijze op de grill. Doordat onze met de hand gedraaide gehaktballen op de grill worden bereid, blijven alle vleessappen behouden. Dat zorgt voor een rijke en volle vleessmaak. De ui maak het geheel compleet! De gehaktballen met ui van Drentse Vleeswaren zijn te serveren vanuit de jus, maar ook na opwarming door een warmhoudkast of in de magnetron.

Bestel online bij Drentse Vleeswaren!

Onze gehaktballen met ui garanderen kwaliteit. Voor welk formaat gehaktbal u ook kiest, de bestelling gaat per doos. Zo kunt u altijd zorgen voor een goede voorraad. Uw bestelling wordt bovendien gratis (met een bestelling vanaf €100,-) bij u bezorgd. Gehaktballen met ui van prima kwaliteit tegen een scherpe prijs online bestellen? Dat doet u nu bij Drentse Vleeswaren!