Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Oma gehaktballen

Tussen verschillende gehaktballen kan kwalitatief een wereld van verschil zitten. Als mensen een keuze moeten maken voor de lekkerste gehaktbal, dan kiezen ze vaak voor zogeheten oma gehaktballen. Met andere woorden: een gehaktbal die op ambachtelijke wijze is bereid en gemaakt is van topkwaliteit gehakt. Bent u de uitbater of eigenaar van een kantine (sport- of bedrijfskantine), dorpshuis, cateringbedrijf, benzinestationshop of van een cafetaria of andere horecagelegenheid en wilt u oma gehaktballen kunnen aanbieden? Dan bent u bij Drentse Vleeswaren aan het juiste adres!


Gehaktballen bestellen
 

De gehaktballen van Drentse Vleeswaren

De kwaliteit tussen gehaktproducten kan behoorlijk verschillen. De redenen dat gehaktballen van Drentse Vleeswaren kunnen tippen aan oma gehaktballen, is dat ze gemaakt zijn van topkwaliteit gehakt en op ambachtelijke wijze zijn bereid. Bij het bereiden van onze gehaktballen maken we gebruik van de grill. Doordat de ballen niet worden geweld, gaan de vleessappen ook niet verloren. Dat zorgt voor de rijke vleessmaak die onze gehaktproducten zo kenmerkt! Onze gehaktballen zijn kwalitatief dus gelijkwaardig aan oma gehaktballen, en bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Of u nu op zoek bent naar een naturelle gehaktbal (misschien ook is gehaktbal naturel gebruiken en hamburger naturel i.p.v. naturelle), een gehaktbal met ui, een boeren gehaktbal of een pittige gehaktbal: bij Drentse Vleeswaren kunt u zeker slagen! Onze gehaktballen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kunt u eenvoudig online per doos bestellen.

Bestel nu online

Het belangrijkste voordeel van bestellen bij Drentse Vleeswaren, is dat u oma gehaktballen kunt aanbieden aan uw klanten. Zij zullen de kwaliteit van de gehaktbal zeker op prijs stellen. Daarnaast is online bestellen gemakkelijk en wordt uw bestelling snel door ons bij u (thuis, weghalen) afgeleverd. Alle soorten gehaktballen zijn scherp qua prijs, zodat u als ondernemer een behoorlijke marge kunt maken. De producten zijn geschikt voor in de jus, maar ook voor in de warmhoudkast of magnetron. Plaats nu uw bestelling bij Drentse Vleeswaren als u woont in de omgeving van Hoogeveen, Coevorden, Emmen, Enschede, Hengelo, Doetinchem of Zwolle.