Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Pittige gehaktballen kopen

Bij de Drentse Vleeswaren kunt u niet zomaar pittige gehaktballen kopen, maar ze worden ook nog eens met speciale zorg en liefde voor u gemaakt. Al vanaf september in 1993 staan ze klaar om al uw vlees ambachtelijk en vol van smaak voor u te bereiden. Natuurlijk verkopen ze nog veel meer naast vlees, zoals diversen en dit alles is ook nog eens in het bezit van een hoge kwaliteit, waardoor u zeker weet dat u niet teleurgesteld zult worden. Of u nou een feestje in de planning heeft staan of een evenement, niks is te gek voor de Drentse Vleeswaren en vooral de pittige gehaktballen passen overal erg goed bij.
 

Pittige gehaktballen kopen
 

Pittige gehaktballen

Om alle smaak extra goed te behouden worden de pittige gehaktballen lekker gegrild in plaats van ze te wellen wat vaker gebeurd. Hierdoor worden ze veel lekkerder, nog smaakvoller en ze krijgen ook nog eens een mooie grill-afdruk wat natuurlijk gewoon leuk en lekker is om te zien. Alle sappen worden op deze manier volop gebruikt en dit proeft u meteen terug in de smeuïgheid. Wilt u ze liever eerst even proeven voordat u ze koopt? Dan is dat helemaal geen probleem, u kunt namelijk als bedrijf ook gewoon eerst even een proefmonster aanvragen bij de Drentse Vleeswaren. Naast de pittige gehaktballen kunt u ook naturel gehaktballen online bestellen. 

Online bestellen bij Drentse Vleeswaren

U kunt alles bij De Drentse Vleeswaren heel gemakkelijk online kopen. Het wordt bezorgd waar en wanneer u dat wilt, door simpelweg de dag die u het beste schikt door te geven bij het bestelproces. Op deze manier is het natuurlijk helemaal niet moeilijk meer om een lekker stuk vlees in uw bereik te krijgen, de Drentse Vleeswaren kunnen het smullen bijna niet meer makkelijker maken voor u. Bestelt u zelfs voor een bedrag van honderd euro of meer? Dan hoeft u de verzendkosten helemaal niet eens meer te betalen. Zo kan niks u meer tegenhouden om al dat lekkers te kopen bij de Drentse Vleeswaren.