Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Gehaktbal online kopen

Voor veel mensen is en blijft de gehaktbal een heerlijk stuk vlees. Vrijwel alle groentesoorten zijn prima te combineren met een balletje gehakt. Een nadeel van het eten van gehakt kan zijn dat u best even druk bent met het bereiden van het vlees. Dit probleem is echter eenvoudig op te lossen door de ballen gehakt kant en klaar te kopen. U maakt het u zelf helemaal gemakkelijk wanneer u de gehaktbal online koopt. Let daarbij echter wel op waar u het vlees koopt. Verschil in bereiding en kwaliteit maakt een groot verschil in de smaak van het vlees.
 

Gehaktballen bestellen
 

Gehaktballen bij Drentse Vleeswaren

Koopt u de gehaktballen online bij Drentse Vleeswaren dan zit u helemaal goed. Onze ballen gehakt kunnen de kwaliteit van oma's gehaktbal zeker overtroeven. Dit kunnen wij waarmaken door het vlees op ambachtelijke wijze te bereiden. We doen dit door middel van het grillen van het gehakt. Heel wat slagers kiezen voor wellen, maar wij zijn ervan overtuigd dat dat ten koste van de smaak gaat. Door onze manier van vleesbereiding smaakt het vlees overheerlijk. Bovendien zorgt het grillen voor een grillafdruk. Het oog wil tenslotte ook wat?

Uitgebreid assortiment

Ons assortiment is redelijk uitgebreid, zodat we aan elke vraag van de klant kunnen voldoen. Het maakt ook nogal wat uit of dat u alleen voor u zelf of voor uw hele gezin vlees moet bestellen. U kunt bij ons de naturel gehaktbal verkrijgen, of de variant met ui. Ook niet te weerstaan is de pittige bal of de boeren ballen gehakt. Maak het u helemaal gemakkelijk door tegelijkertijd de jus mee te bestellen. Tenslotte kunt u bij Drentse Vleeswaren ook terecht voor heerlijke party-ballen.

Online kopen bij Drentse Vleeswaren

Wanneer u een grotere hoeveelheid vlees in een keer bestelt, kunt u besparen op de verzendkosten. Boven een bedrag van 100 euro nemen wij die voor onze rekening. Naast het gehakt kunt u bij ons ook terecht voor onder andere worsten, schnitzels en broodjes met warm vlees. Kijkt u eens rustig rond in onze webshop en we zien uw bestelling graag tegemoet.