Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Vlees bezorgen

Zoekt u een bedrijf dat gespecialiseerd is in vlees bezorgen in Drenthe en omgeving? Dan bent u bij Drentse Vleeswaren aan het juiste adres! Het assortiment vleesproducten dat wij te bieden hebben, is zeer ruim. Gehaktballen, hamburgers, currybraadworsten en Drentse droge worst (kosterworst) kunt u bij ons bestellen en laten bezorgen. Ideaal als u uitbater of eigenaar bent van een sport- of bedrijfskantine, dorpshuis, cateringbedrijf, horecadeel van een benzinepompshop, cafetaria of andere horecagelegenheid!

Bekijk ons vlees assortiment

De vleesproducten van Drentse Vleeswaren

Drentse Vleeswaren kan veel verschillende vlees bezorgen. Ons assortiment is zeer ruim te noemen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar vleesproducten als gehaktballen, hamburgers, verschillende soorten worst (waaronder currybraadworst, rookworst of droge worst) of bijvoorbeeld kipproducten, schnitzels of spareribs, dan bent u bij Drentse Vleeswaren op de juiste plaats. Vlees bezorgen is onze specialiteit, waarbij u verzekerd bent van vlees van uitstekende kwaliteit. Heeft u een horecagelegenheid zonder keuken, ook dan hebben wij interessante producten in de aanbieding. Denk aan een bal gehakt met jus of aan curryworst met saus, die kant en klaar kan worden verwarmd in de magnetron.

Al het vlees dat wij bezorgen, produceren wij in eigen huis. Daarbij staat kwaliteit voorop. Een lekkere vleessmaak is essentieel, wat ook tot uitdrukking komt in de bereidingswijze. Al onze producten worden bereid met de beste ingrediënten en op ambachtelijke wijze. Zo worden onze gehaktballen gegrild, zodat de vleessappen behouden blijven en de smaak optimaal is. De Drentse droge worst, ook wel kosterworst genoemd, wordt bereid volgens de originele koster receptuur. Welk vlees u ook laat bezorgen, bij Drentse Vleeswaren zorgen wij ervoor dat u verzekerd bent van de beste kwaliteit!

Vlees bezorgen door Drentse Vleeswaren

Handig is dat het bestellen van vlees bij Drentse Vleeswaren online snel en gemakkelijk verloopt. U geniet van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Plaats nu uw bestelling online en wij komen het vlees bezorgen bij u in Hoogeveen, Coevorden, Emmen, Enschede, Hengelo, Doetinchem of Zwolle.