Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Gehaktbal in jus kopen

Bent u op zoek naar de lekkerste gehaktbal? Dan zit u bij Drentse Vleeswaren goed, dat al meer dan twintig jaar de heerlijkste en beste gehaktbal in jus op gegrilde wijze produceert. Door de ambachtelijk bereiding van de bal en hierop het grillproces toe te passen, zorgt ervoor dat de bal een authentieke smaak meekrijgt. De lekkerste gehaktbal in jus kunt u dan ook kopen bij Drentse Vleeswaren.
 

Gehaktbal in jus kopen
 

De lekkerste ambachtelijke gehaktbal koopt u bij Drentse Vleeswaren

Drentse Vleeswaren bereidt al haar vlees op ambachtelijke wijze, wat het kwaliteit van het vlees altijd ten goede komt. In de meer dan twintig jaar dat het bedrijf bestaat is de nodige ervaring opgedaan om de perfecte gehaktbal in jus te maken. Daarnaast is het grillproces een essentieel onderdeel om de lekkerste gehaktbal in jus te krijgen. Door te kiezen voor grillen in plaats van het wellen van de bal komt er veel meer smaak aan de bal en oogt deze ook nog eens aantrekkelijker. Het is echter niet de enige heerlijke bal die u kunt kopen bij Drentse Vleeswaren, dat een uitgebreid assortiment heeft. Zo kunt u ook de heerlijke boerengehaktballen kopen, die in meerdere varianten verkrijgbaar zijn. De producten kunt u ook in meerdere hoeveelheden kopen wanneer u dat wilt. Drentse Vleeswaren biedt daarmee een ruim assortiment met een hoge kwaliteit.

Drentse Vleeswaren staat in direct contact door eigen groothandel

Het bestellen en kopen van een gehaktbal in jus of een van de andere producten kan eenvoudig online geregeld worden bij Drentse Vleeswaren. Drentse Vleeswaren heeft een eigen groothandel, waardoor het contact met de klanten altijd persoonlijk en direct geregeld is. Dit zorgt al meer dan twintig jaar voor een prettige samenwerking met de vele trouwe klanten. Drentse Vleeswaren kan onder andere al jarenlang vele tankstations, horeca instellingen, sportverenigingen en groothandels tot haar trouwe klantenbestand rekenen. Daarnaast biedt Drentse Vleeswaren altijd een vaste bezorgdag, wat ook voor u als klant duidelijkheid geeft zodat u weet waar u aan toe bent. Zo levert Drentse Vleeswaren op alle gebieden de beste kwaliteit.