Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

De lekkerste gehaktbal in jus

Voor de lekkerste gehaktbal in jus moet u bij Drentse Vleeswaren zijn. Wij gebruiken een speciaal grill-proces, waarbij de echte vleessmaak en vleessappen behouden blijven. Veel andere bedrijven gebruiken een proces waarbij het vlees geweld wordt, maar hier gaat de lekkere smaak die toch bij een gehaktbal hoort verloren. Wij kennen al sinds 1993 het geheim van een echt smakelijke gehaktbal in jus!
 

Gehaktbal in jus bestellen
 

De echte 'oma's' gehaktbal in jus

We hebben bij Drentse Vleeswaren jarenlange ervaring met de productie van gehakt. Al sinds het begin doen wij dit op echt traditionele wijze. We begonnen met ons bedrijf in 1993, in de jaren die hierna volgden hebben we ons productieproces aangepast en verbeterd, zodat we nu met recht kunnen zeggen dat we de lekkerste gehaktbal in jus kunnen leveren! We beperken ons daarbij niet tot een enkele soort. We verkopen bijvoorbeeld ook pittige ballen, maar ook onze speciale Boeren Gehaktbal. Ook deze is in meerdere verschillende uitvoeringen bij ons te bestellen.

Ambachtelijke kwaliteit van Drentse Vleeswaren

Door de jaren heen hebben onze producten hun weg al naar vele verschillende bedrijven en organisaties gevonden. In een groot aantal bedrijfskantines, tankstations, horecagelegenheden en sportkantines zijn onze gehaktballen in jus een begrip. Wij gebruiken een ambachtelijk productieproces, waarbij altijd de smaak en sappen van het vlees zo goed mogelijk behouden blijven.

Snel online onze producten bestellen

Als u interesse heeft in de vele smakelijke vleesproducten die Drentse Vleeswaren op het menu heeft staan, dan hoeft u alleen maar even op deze website te kijken. Hier vindt u een duidelijk overzicht van alle verschillende producten die we voor u klaar hebben staan. Bij elk product vindt u een korte omschrijving en een eenvoudige optie om tot bestelling over te gaan. Neem zodoende vandaag nog een kijkje op onze site als u ook een of meerdere van onze smakelijke producten wilt bestellen!