Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Bal gehakt

Als u de keuken van een dorpshuis, bedrijfs- of sportkantine beheert of een bedrijf heeft in de catering of horeca, dan weet u dat er veel vraag bestaat naar een goede bal gehakt. Wat maakt een bal gehakt nu tot een goede bal gehakt? Simpel: het product is gemaakt van gehakt van topkwaliteit en de bereidingswijze is ambachtelijk. Wilt u ook een heerlijke bal gehakt kunnen aanbieden aan uw klanten, bestel dan online bij Drentse Vleeswaren. Wij bieden verschillende gehaktballen aan die geschikt zijn voor in de jus, warmhoudkast of magnetron.


Gehaktballen bestellen
 

Maak kennis met onze gehaktballen!

De ene bal gehakt is de andere niet: er zijn veel verschillende soorten en maten. Ook kwalitatief bestaan er grote verschillen tussen de verschillende gehaktproducten. Als uitbater of eigenaar wilt u een keuze kunnen maken uit een ruim assortiment verschillende producten. Denk bijvoorbeeld aan een naturelle bal gehakt, maar ook een boeren gehaktbal, bal gehakt met ui of pittige gehaktbal behoort tot de opties. Drentse Vleeswaren heeft deze verschillende soorten gehaktballen allemaal in het productassortiment. Daarbij kunt u kiezen uit verschillende formaten, van een extra grote bal gehakt (van maar liefst 300 gram) tot kleinere varianten. De producten zijn bij Drentse Vleeswaren per doos te bestellen, zodat u uw voorraad altijd op peil kunt houden. Is uw bedrijf of vereniging gevestigd in Hoogeveen, Coevorden, Emmen, Enschede, Hengelo, Doetinchem of Zwolle en bent u op zoek naar een inkoopadres voor kwalitatief hoogwaardige gehaktballen? Welkom bij Drentse Vleeswaren!

Ambachtelijke bereidingswijze

Een bal gehakt van uitstekende kwaliteit: dat kunt u verwachten bij Drentse Vleeswaren. De met de hand gevormde gehaktballen worden met onze grill bereid, zodat er geen vleessappen verloren gaan tijdens het bereidingsproces. Het resultaat is een bal gehakt waarbij uw klanten hun vingers zullen aflikken. Bestel nu online!