Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Hamburgers

Als u de uitbater bent van bijvoorbeeld een dorpshuis of sport- of bedrijfskantine, dan heeft u waarschijnlijk te maken met (groot- of kleinschalige) horeca. U wilt dan een product als hamburgers wel in het assortiment hebben. Ook als u eigenaar bent van een cateringbedrijf, benzineshop, cafetaria of andere horecagelegenheid, dan zijn hamburgers een belangrijk onderdeel van uw (food)assortiment. De ene hamburger is in kwalitatief opzicht de andere niet. Bent u op zoek naar een bedrijf voor de inkoop van kwalitatief goede (gehakt) hamburgers? Welkom bij Drentse Vleeswaren!
 

Bekijk ons hamburgers assortiment
 

Onze hamburgers

Vooral in kwalitatief opzicht bestaan er flinke verschillen tussen hamburgers. Een goede hamburger heeft een volle en rijke vleessmaak. Gebruik van goed (rund)vlees voor het product is een belangrijke bepaler voor de smaak van hamburgers. Bij Drentse Vleeswaren zijn alle hamburgers gemaakt van gehakt van uitstekende kwaliteit. De verschillende soorten hamburgers die wij aanbieden, zijn naturelle burgers, boeren gehakt hamburgers, hete boeren gehakt hamburgers en burgers die zijn gemaakt van 100% rundvlees. Ook hebben wij XXL-burgers in het assortiment. Alle producten in ons assortiment koopt u per 3 dozen, zodat u altijd de voorraad op peil kunt houden. Wij leveren onze producten aan bedrijven en verenigingen in bijvoorbeeld de regio’s: Hoogeveen, Coevorden, Emmen, Enschede, Hengelo, Doetinchem of Zwolle en verdere plaatsen.

Bestel nu online bij Drentse Vleeswaren

Bent u op zoek naar gehakt hamburgers van de beste kwaliteit, dan bent u bij Drentse Vleeswaren zeker aan het juiste adres. Uw klanten zijn verzekerd van een volle vleessmaak, die een goede hamburger zo kenmerkt. Het online bestellen bij Drentse Vleeswaren is eenvoudig en voordelig. De prijzen van onze producten zijn zeer scherp te noemen en de bezorging nemen wij voor onze rekening. Uw bestelling leveren wij gratis (met een bestelling vanaf €100,- of 3 dozen) af of u nu woont in bijvoorbeeld de regio’s: Hoogeveen, Coevorden, Emmen, Enschede, Hengelo, Doetinchem of Zwolle en verdere plaatsen.