Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Kant en klaar

Beschikt u over een horecagelegenheid zonder keuken, maar wilt u uw klanten toch iets lekkers kunnen voorschotelen? Drentse Vleeswaren heeft voor u oplossingen op maat. Wij leveren kant en klaar vleesproducten, zoals verschillende soorten worst en gehakt. Zo kunnen uw klanten genieten van een goed vleesproduct, zonder dat u daarvoor een volledige keuken hoeft in te richten. Onze producten zijn te serveren na opwarming in de magnetron en/of warmhoudkast. Welkom bij Drentse Vleeswaren!


Bekijk onze kant en klaar producten
 

De kant en klaar producten van Drentse Vleeswaren

Als u beschikt over een horecazaak zonder keuken, dan bent u op zoek naar producten die u vanuit de diepvries kunt opwarmen in de magnetron. Het is dan echter belangrijk dat de kwaliteit van de producten goed is, zodat u klanten toch kunnen genieten van een lekkere maaltijd of versnapering. Bij Drentse Vleeswaren hebben wij twee vleesproducten in het assortiment die uitstekend geschikt zijn voor kant en klaar gebruik. Ten eerste is dat onze pittige boeren gehaktbal, die wordt geleverd in een bakje met jus. Onze gehaktproducten zijn ambachtelijk bereid op de grill. Het voordeel daarvan is dat de vleessappen behouden blijven, wat de smaak van de gehaktbal zeer ten goede komt. Onze pittige boeren gehaktbal is 150 gram en kan worden opgewarmd in de magnetron. Ook bieden wij een curryworst in bakje, inclusief currysaus. Een curryworst kan los worden geserveerd, maar ook met bijvoorbeeld brood. Zo kunt u snel en eenvoudig een kwalitatief goede kant en klaar maaltijd serveren aan uw klanten. Onze curryworst is 140 gram. Wilt u naast vleesproducten ook iets anders serveren? Denk dan eens aan onze kant en klaar snert, ideaal voor in de wintermaanden!

Online bestellen

Bent u de uitbater of eigenaar van een sport- of bedrijfskantine, dorpshuis, cateringbedrijf, pompstationshop of een andere horecagelegenheid zonder keuken? Dan is het online bestellen van kant en klaar (vlees)producten een goede oplossing. Al onze producten zijn van zeer goede kwaliteit en zijn voor een lekkere maaltijd voor uw klanten! Bestel nu online en wij komen uw bestelling afleveren in bijvoorbeeld de regio’s: Hoogeveen, Coevorden, Emmen, Enschede, Hengelo, Doetinchem of Zwolle en verdere plaatsen.