Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Eenvoudig online de lekkerste gehaktballetjes kopen

Gehaktballetjes behoren al vele jaren tot de populairste snacks. Logisch ook, want een goed bereid gehaktballetje is nog steeds niet te weerstaan! Wist u dat het mogelijk is om de lekkerste gehaktballetjes van Nederland online te kopen? Drentse Vleeswaren is het bedrijf dat deze gehaktballen op ambachtelijke wijze voor u bereidt. Waar veel andere bedrijven de gehakt laten wellen, grillen wij onze producten. Op deze manier blijft de echte vleessmaak behouden en blijven ook de vleessappen in het gehakt aanwezig.
 

Gehaktballetjes bestellen
 

Smaakvol ambachtelijk gehakt

Bij ons kunt er zeker van zijn dat u kwaliteit in huis haalt. Ons bedrijf bestaat sinds 1993 en houdt zich sinds dat jaar bezig met het verbeteren en perfectioneren van de manier van bereiden. Bij ons worden alle gehaktballen gegrild. We hebben voor deze methode gekozen omdat ballen die op deze manier zijn bereid simpelweg beter smaken. Daarnaast hebben de gehaktballetjes een mooie grillafdruk. Het oog wil toch ook wat? Onze producten zijn graag geziene gasten in heel wat sportkantines, horecagelegenheden en snackbars, waar ze standaard gretig aftrek vinden.

Online de beste gehaktballetjes kopen

Bij Drentse Vleeswaren vindt u een ruim assortiment verschillende soorten gehaktballen. Wij verkopen oma's gehaktballen in jus, pittige gehaktballen en meerdere verschillende soorten boerengehaktballen. Onze gehaktballetjes behoren al vele jaren tot onze populairste producten. U kunt al onze producten eenvoudig online kopen op onze website. U vindt hier een duidelijk overzicht van alle producten die wij in het assortiment hebben. De foto's en beschrijvingen geven u een goed idee van wat u van onze producten kunt verwachten. Bestellen in de gewenste hoeveelheid en betalen is hiernaast heel eenvoudig. Uiteraard is het betalen op onze site geheel veilig. Als wij uw bestelling hebben binnengekregen zorgen wij ervoor dat uw gewenste producten zo snel mogelijk uw kant opkomen. De lekkerste gehaktballetjes online kopen? U vindt ze op de website van Drentse Vleeswaren!