Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Gehaktbal kopen

Drentse Vleeswaren

Drentse vleeswaren levert al meer dan 23 jaar de beste vleeswaren aan haar klanten. Door onze eigen ambachtelijke bereiding van de beste kwaliteit vleeswaren maken we altijd het lekkerste stukje vlees. Ons klanten kopen onder anderen harde worsten, schnitzels, warme worsten, gehaktballen en gehaktburgers. We leveren de bestellingen als grootverpakking waardoor ze met name geschikt zijn voor bedrijfskantines, benzinepompen en verenigingen.
 

Gehaktballen bestellen
 

Ambachtelijke gehaktballen kopen

Al onze gehaktballen worden op ambachtelijke wijze gegrild. Dit in tegenstelling tot veel concurrenten die een gewelde gehaktbal aanbieden. Onze bereidingswijze zorgt ervoor dat de vleessappen aanwezig blijven. Het resultaat is een sappige gehaktbal met een uitmuntende smaak. Ons vlees is van het beste kwaliteit en wordt in kleine porties aangemaakt en met de hand gevormd. De zichtbare grill afdruk geeft bovendien een smakelijk effect aan het eindproduct. Een volledig ambachtelijk proces waardoor er met recht sprake is van "oma's" gehaktbal. Onze klanten kopen gegarandeerde kwaliteit. 

Ons assortiment

Drentse Vleeswaren heeft een ruim assortiment gehaktballen. Onze klanten kiezen en kopen uit onderstaande varianten;

  • Pittige variant van 150 gram, verpakt in een bakje met jus.
  • Naturel met een gewicht van 150 gram.
  • Variant met ui met keuze uit een bal van 125, 200 of 300 gram.

Daarnaast is er keuze uit diverse soorten boeren ballen van 150 en 185 gram, de partyballen in een doos van 5 kilo, diverse hete boeren ballen en een variant geserveerd aan een stok.

Online bestellen bij Drentse Vleeswaren

Drentse Vleeswaren heeft door middel van een eigen groothandel direct contact met zijn klanten. Snel, persoonlijk en betrouwbaar. We spreken samen met de klant een vaste dag en tijdstip af waarop we de bestelling leveren waardoor de klant verzekerd is van voldoende voorraad. Potentiële klanten kunnen een proefpakket aanvragen om kennis te maken met onze heerlijke vleeswaren.