Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Eenvoudig de lekkerste boeren gehaktballen bestellen

Heeft u een bedrijfskantine, tankstation, sportkantine of horecagelegenheid en wilt u aan uw klanten de beste vleesproducten aanbieden? Neemt u dan snel een kijkje in de webshop van Drentse Vleeswaren. Hier vindt u namelijk een groot aantal specialiteiten die niet te weerstaan zijn. Neem bijvoorbeeld onze boeren gehaktbal, heerlijk gegrild zodat de echte vleessmaak behouden blijft. Door het grillproces krijgt de bal ook nog eens een smakelijke grillafdruk, waardoor de bal er helemaal onweerstaanbaar uitziet.
 

Boeren gehaktbal bestellen
 

Ambachtelijke kwaliteit van Drentse Vleeswaren

Die lekkere gehaktballen van Drentse Vleeswaren kunt u bij ons eenvoudig online kopen. We zijn een bedrijf dat jarenlang ervaring heft met het maken van de lekkerste vleesspecialiteiten. We heben al vroeg besloten om niet, zoals veel andere bedrijven, onze gehaktballen te wellen. Bij dit proces gaat veel van de smaak verloren. Dankzij het grillproces behoren onze boeren gehaktballen juist tot de populairste snacks van Nederland. We hebben een ruim assortiment verschillende gehaktproducten, die u allemaal in onze webshop terug kunt vinden.

De boeren gehaktbal van Drentse Vleeswaren

De boeren gehaktbal die u bij ons online kunt kopen is het smakelijke resultaat van een productieproces dat al sinds 1993 wordt geperfectioneerd. In dat jaar begon Drentse Vleeswaren met de productie van haar vleesproducten. Elk van onze boren gehaktballen is met de hand gevormd en gegrild. De ballen hebben een heerlijke smaak en zien er zalig uit. Een bal is 150 gram, waarbij u deze lekkernij bij ons kunt bestellen in dozen van 35 stuks.

Eenvoudig onze vleesproducten online kopen

We maken het onze klanten graag zo eenvoudig mogelijk om onze producten online te kopen. Vandaar ook dat we er veel zorg aan hebben besteed om onze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. U kiest eenvoudig het product dat u wilt bestellen en de heveelheid, waarna u in onze beveiligde omgeving uw bestelling kunt afrekenen. Bij een bestelling boven de 100 euro betaalt u geen verzendkosten. Neem daarom vandaag nog een kijkje in onze webshop!