Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Quick-service producten horeca

Lang niet alle horecabedrijven hebben een grote keuken. Heeft u een kleine keuken binnen uw horecabedrijf, dan heeft u de ruimte en keukenapparatuur niet om uitgebreide maaltijden te bereiden. Toch betekent dit niet dat u enkel dranken op uw menukaart kunt zetten. Drentse Vleeswaren levert namelijk kant-en-klaar producten die u kunt bewaren in de vriezer en kunt bereiden in de magnetron. Ook met een kleine keuken, kunt u deze ambachtelijke gerechten klaarmaken.


Kant-en-klaar producten bestellen
 

Quick-service producten: voor drukke horecabedrijven

Kant en klaar kippendij met beenhamsausRunt u een ontzettend druk café, heeft u een kantine die altijd bomvol zit met enthousiaste sporters of runt u een tankstation waar mensen altijd maar kort verblijven? Dan is het serveren van zogeheten quick-service producten interessant voor u. Deze producten zijn snel te bereiden en dit is interessant voor u als horecaondernemer en voor de gasten van uw horecabedrijf. U bent niet lang bezig om een gerecht klaar te maken en uw gasten hebben altijd snel hun heerlijke maaltijd. 

Quick-service producten zijn interessant voor cafés, cafetaria’s, sportkantines, tankstations en andere bedrijven die snelle service belangrijk vinden. En omdat u bij Drentse Vleeswaren zeker weet dat u ambachtelijke producten krijgt, kunt u altijd heerlijke, snelle maaltijden serveren aan uw gasten.

Drentse Vleeswaren: uw online groothandel

Drentse Vleeswaren is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het bereiden van ambachtelijke vleeswaren. Door het toevoegen van kant-en-klaar producten voor de magnetron aan ons grote assortiment, kunnen wij allerlei soorten bedrijven ondersteunen door ambachtelijke vleeswaren te leveren. U plaatst uw bestelling in onze online groothandel, wij handelen uw bestelling zo snel mogelijk af en u heeft binnen enkele dagen uw vriezer vol liggen met onze heerlijke kant-en-klaar vleeswaren. 

Meer weten over onze producten of over onze online groothandel? Neem dan gerust contact met ons op.