Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Ambachtelijke kant-en-klaar producten

Niet alle horecabedrijven hebben een grote keuken. Heeft u enkel een magnetron en vriezer binnen uw horecabedrijf, maar wilt u uw gasten wel lekkere hapjes kunnen serveren? Dan heeft Drentse Vleeswaren de oplossing. Wij leveren namelijk ook kant-en-klare hapjes van hoge kwaliteit, die u gewoon in uw eigen (kleine) keuken klaar kunt maken. 
 

Bekijk onze kant-en-klaar producten
 

De lekkerste hapjes binnen 5 minuten op tafel

Kant-en klaar-gehaktbalOnze ambachtelijke hapjes worden bewaard in de vriezer en klaargemaakt in de magnetron. Dit duurt niet lang, maar hoeft enkel 5 minuten te duren. Krijgt u een bestelling door voor een lekker hapje, dan kunt u deze bestelling snel serveren. Hier heeft u geen groot fornuis, warmhoudbakken of oven voor nodig, maar enkel de keukenaccessoires die u al in uw kleine keuken heeft staan. 

Drentse Vleeswaren levert kant-en-klaar boeren gehaktballen, maar ook rookworsten, curryworsten en kippendijen met beenhamsaus. Alle producten worden ambachtelijk klaargemaakt en meteen ingevroren. Op deze manier blijft de lekkere smaak van de producten intact en kunt u de producten lang bewaren. U hoeft alleen de magnetron aan te zetten om de ambachtelijke hapjes klaar te maken en heeft binnen 5 minuten een complete maaltijd op tafel staan. 

Over Drentse Vleeswaren

Drentse Vleeswaren heeft meer dan 20 jaar ervaring met het bereiden van de lekkerste ambachtelijke gerechten. Wij hebben een eigen groothandel, maar houden altijd direct contact met onze klanten. Dit zijn horecabedrijven, maar ook kantines, tankstations en supermarkten. Het maakt dus niet uit wat voor bedrijf u heeft, want wij leveren u graag de beste ambachtelijke producten van het moment. 

Meer weten over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wilt u direct een bestelling plaatsen en heeft u hier hulp bij nodig? Dan kunt u ook contact met ons opnemen, zodat wij u kunnen helpen.