Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Ambachtelijke kant-en-klaar producten horeca

Veel kleine horecabedrijven vinden het lastig om maaltijden te serveren. Ze hebben alleen een vriezer en magnetron, ze hebben onvoldoende omzetsnelheid om warmhoudbakken te gebruiken in de keuken en verse ingrediënten moeten door de lage omzetsnelheid vaak weggegooid worden. Heeft u hier ook last van binnen uw horecabedrijf? Dan heeft Drentse Vleeswaren de oplossing, namelijk onze ambachtelijke kant-en-klaar producten voor in de horeca. 


Kant-en-klaar producten bestellen
 

Ambachtelijke kant-en-klaar producten: een korte kennismaking

Drentse Vleeswaren heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het bereiden van ambachtelijke gerechten. Sommige van deze gerechten moeten bereid worden in een grote keuken en worden warm gehouden in warmhoudbakken, maar dit is zeker niet bij alle gerechten het geval. Zo kan een deel van onze ambachtelijke producten ook vanuit de vriezer in de magnetron worden klaargemaakt. U haalt het product uit de vriezer, u gebruikt de magnetron om het product op te warmen en u kunt het meteen serveren. Zo heeft u binnen 5 minuten een heerlijk gerecht op tafel staan! 

kant en klaar gehaktbal met jusOns assortiment magnetronproducten voor horeabedrijven bestaat uit de volgende producten:


Wilt u een of meerdere van deze producten bestellen voor uw horecabedrijf? Plaats uw bestelling dan in onze online shop

Drentse Vleeswaren: uw online groothandel

Onze ambachtelijke producten worden in onze online groothandel verkocht. Wat voor producten u ook wil bestellen voor uw horecabedrijf: wij zorgen ervoor dat de producten zo snel mogelijk geleverd worden. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.