Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Online vleeswaren kopen

Voor winkelen hoeft u niet langer meer de deur uit. Of het nou gaat om het kopen van kleding of het doen van boodschappen. Ook bij Drentse Vleeswaren kunnen we u online verder helpen. U kunt namelijk via onze website bestellen en u kiest zelf uit op welke dag het vlees geleverd moet worden. Wilt u bestellen als bedrijf zijnde maar wilt u eerst testen? Geen probleem dankzij onze gratis proefmonsters. Bovendien betaalt u geen verzendkosten bij een bestelling van boven de 100 euro.

Bekijk ons vlees assortiment

Assortiment

Dankzij ons grote assortiment in vleeswaren is het niet moeilijk om iets lekkers te vinden. Denk aan harde worsten, waaronder de peperworst, de harde worst speciaal of de gewone harde worst in verschillende groottes. Een andere mogelijkheid is de gehaktburger, die ook zeker een aanrader is. Niet te vergeten de schnitzels en het broodje warm vlees. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor heerlijke sauzen die iedere maaltijd nog lekkerder maken en net wat meer smaak geven. Hierbij kan worden gedacht aan jus, beenhamsaus of barbecuesaus. De vleeswaren van Drentse Vleeswaren zijn niet alleen lekker, maar ook nog eens heel betaalbaar.

Online bestellen

Online kopen is lekker makkelijk en kost u weinig tijd. Voor u het weet is uw bestelling al geplaatst. Kies uit de lijst van producten die u ziet op onze website en vul vervolgens de hoeveelheid in die u wilt bestellen. Uiteraard kunt u bij ons veilig betalen, namelijk met iDeal. Er zijn nog een aantal voordelen voor het kopen bij Drentse Vleeswaren. Intussen hebben we alweer 23 jaar ervaring en daardoor weten we hoe we een lekker stukje vlees moeten maken. Bovendien zijn onze producten zijn ambachtelijk gemaakt. Heeft u vragen over online kopen bij ons of een andere vraag? Dan kunt u contact opnemen via telefoon of e-mail. Op werkdagen kunnen wij u tussen 08:30 en 17:30 uur verder helpen. Ook zijn we te vinden op Facebook.