Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Online vleeswaren bestellen

Wie op zoek is naar ambachtelijk gemaakte vleeswaren zit bij Drentse Vleeswaren goed. Al sinds het begin van de jaren negentig maakt het bedrijf producten op ambachtelijke wijze. De gegrilde producten krijgen een heerlijke smaak en zijn een lust voor het oog. Zo kunt u de lekkerste gehaktballen, gehaktburgers, harde worsten en nog andere diverse lekkernijen online bestellen.

Bekijk ons vlees assortiment

Vleesproducten krijgen een heerlijke grillsmaak mee

Het Drentse bedrijf heeft een grote diversiteit aan vleeswaren te bieden. Zo zijn er verschillende varianten van de gehaktbal online te bestellen. De gehaktballen worden gegrild in plaats van geweld, waardoor de bal een heerlijke grillsmaak mee krijgt. Dit geldt ook voor andere vleeswaren, die ook het grillproces mee krijgen. De gehaktburgers en warme worsten mogen dan ook gerust delicatessen genoemd worden. Een ander typisch Drents product is de harde droge worst, die ook in meerdere smaken online is te bestellen. Alles is ambachtelijk bereidt en daardoor voorzien van de beste smaak en kwaliteit.

Drentse Vleeswaren levert uitstekende service bij online bestellen

In 1993 begon het Drentse vleesbedrijf met het maken van vleesproducten op ambachtelijke wijze. Dat leverde in de loop der jaren al een groot en trouw klantenbestand op. Veel bedrijven in de horeca, tankstations en sportverenigingen behoren tot dit klantenbestand. Veel klanten waarderen dan ook het directe contact dat er is door de aanwezigheid van een eigen groothandel. Vleesproducten bestellen kan online geregeld worden door bedrijven, waardoor de geplaatste bestelling snel gereed is. Het online bestellen van de vleeswaren kan in diverse hoeveelheden, waardoor u als klant altijd een ruim aanbod heeft in het diverse assortiment. Drentse Vleeswaren spreekt daarnaast altijd een vaste leverdag af, waardoor u weet op welke dagen u, uw producten tegemoet kunt zien. Daarmee wordt niet alleen voor hoogwaardige kwaliteit gezorgd, maar staat ook een uitstekende service voorop bij het Drentse bedrijf. Zo bent u altijd van kwaliteit verzekerd van uw producten en weet u zeker dat dit altijd op maat wordt geleverd.