Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Toeleverancier gehaktballen voor supermarkten

Drentse Vleeswaren is al sinds het jaar 1993 gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige vleeswaren. Eén van de populairste producten in ons grote aanbod, is de boerengehaktbal. Wij kunnen deze gehaktbal leveren aan horecabedrijven, maar ook aan supermarkten. Wilt u de klanten van uw supermarkt een hoogwaardige gehaktbal aan kunnen bieden, voor een aantrekkelijke prijs? Bestel uw boerengehaktballen dan bij deze ervaren toeleverancier boerengehaktballen voor supermarkten. 


Boergehaktballen bestellen
 

Gehaktballen volgens traditioneel recept

Drentse Vleeswaren verkoopt enkel hoogwaardige vleeswaren, die stuk voor stuk volgens traditioneel recept bereid worden. Zo zijn onze boerengehaktballen voor supermarkten niet alleen van het beste vlees gemaakt, maar worden de boerengehaktballen ook vol zorg en passie bereid. Biedt u deze vleeswaren aan in uw supermarkt, dan weet u zeker dat u uw klanten de beste kwaliteit boerengehaktballen biedt. Daar komt nog bij dat de vleeswaren bevroren maar liefst 6 maanden houdbaar zijn, dus u heeft wel even de tijd om de vleeswaren aan uw klanten te verkopen.

De boerengehaktballen worden bevroren en per vier stuks gevacumeerd geleverd. U kunt de vleeswaren groot inkopen, waarbij u een aantrekkelijke korting krijgt op de inkoopprijs. Deze korting kunt u doorberekenen aan uw klant of gebruiken om uw winstmarge te verhogen. Bij Drentse Vleeswaren weet u in ieder geval zeker dat u de beste vleeswaren verkoopt aan uw klanten, zonder dat u hier veel geld in moet investeren.

Bestel uw vleeswaren direct online

Wilt u heerlijke boerengehaktballen kunnen verkopen in uw winkel, zonder dat u hier veel geld in moet investeren? Bestel uw boerengehaktballen dan eenvoudig online. Kies hoeveel gehaktballen u wil bestellen voor uw winkel, selecteer dit aantal vleeswaren en vul uw gegevens in. Betaal uw bestelling en wij zorgen ervoor dat uw boerengehaktballen zo snel mogelijk aan de deur afgeleverd worden. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.