Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Producent en toeleverancier gehaktballen supermarkten

Drentse Vleeswaren, een ervaren producent en toeleverancier van hoogwaardige vleesproducten, heeft sinds kort een nieuw product in het assortiment. Het gaat om boerengehaktballen, die bevroren en per vier stuks (gevacumeerd) aangeleverd kunnen worden aan supermarkten. Meer weten over dit product? Lees dan meer over de gehaktballen voor supermarkten op deze pagina.


Boerengehaktballen bestellen
 

Boerengehaktballen van hoge kwaliteit

Drentse Vleeswaren heeft al sinds het jaar 1993 ervaring met het produceren van hoogwaardige vleesproducten, waaronder boerengehaktballen volgens traditioneel recept. Nu kunnen deze gehaktballen ook bevroren en per vier stuks gevacumeerd geleverd worden aan supermarkten in het gehele land. Door deze vleeswaren voor uw supermarkt te bestellen, kunt u heerlijke boerengehaktballen van hoge kwaliteit verkopen aan uw klanten. Daar komt nog bij dat de boerengehaktballen een aantrekkelijke prijs hebben, zodat u deze vleeswaren voor een aantrekkelijke prijs kunt verkopen en er toch veel winst op kunt verdienen. 

De bevroren boerengehaktballen zijn ongeveer 6 maanden houdbaar. Na het ontdooien van de vleeswaren, kunt u de boerengehaktballen nog ongeveer 3 weken bewaren. Voor veel consumenten is dit interessant, zeker als zij deel uitmaken van een kleiner huishouden en hun aangekochte vleeswaren doorgaans niet in één keer nuttigen.

Online bestellingen plaatsen bij Drentse Vleeswaren: zo gebeurd

U bestelt de boerengehaktballen voor supermarkten eenvoudig in de online groothandel van Drentse Vleeswaren. Geef aan hoeveel stuks u wil bestellen, betaal uw bestelling en wij leveren uw boerengehaktballen zo snel mogelijk bij u af. En wilt u terugkerende bestellingen plaatsen, zodat u altijd een voorraad boerengehaktballen heeft en deze vleeswaren te allen tijde kunt aanbieden aan de klanten van uw supermarkt? Dan is dit uiteraard ook mogelijk bij Drentse Vleeswaren. 

Voor meer informatie over het plaatsen van een bestelling of meerdere bestellingen, kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.