Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Producent gehaktballen voor supermarkten

Hoge kwaliteit vleeswaren onderscheiden zich van lagere kwaliteit vleeswaren op diverse belangrijke vlakken. Zo is de smaak van hoge kwaliteit vlees niet alleen beter, maar is de textuur van het vlees bovendien beter en is de houdbaarheid van het vlees langer. Bent u op zoek naar de beste vleeswaren om in uw supermarkt te verkopen? Bestel uw vleeswaren dan bij Drentse Vleeswaren, uw ervaren producent voor verschillende soorten vleeswaren voor supermarkten.


Boerengehaktballen bestellen
 

Een aanrader: de boerengehaktbal voor supermarkten

Sommige mensen maken hun gehaktballen het liefst zelf, maar er zijn ook veel mensen die deze vleeswaren het liefste kant-en-klaar kopen. Voor de mensen die boerengehaktballen kant-en-klaar willen kopen bij uw winkel, hebben wij de boerengehaktballen voor supermarkten gemaakt. De boerengehaktballen volgens traditioneel recept worden van het beste vlees gemaakt en hebben een lange houdbaarheid van een half jaar. Na het ontdooien van het hoogwaardige vlees, zijn de boerengehaktballen zelfs nog drie weken goed. Heerlijke boerengehaktballen volgens traditioneel recept, die u voor een aantrekkelijke prijs in uw supermarkt kunt verkopen. 

U kunt de boerengehaktbal met persoonlijk etiket bestellen. Dit betekent dat het etiket van uw winkel op de boerengehaktballen komt te staan, zodat het net lijkt alsof de gehaktballen uit eigen keuken komen. U maakt reclame voor uw eigen winkel, terwijl u de vleeswaren van een ervaren producent kunt verkopen.

Overtuigd? Bestel uw vleeswaren online

Wilt u de boerengehaktballen van Drentse Vleeswaren in uw eigen supermarkt verkopen? Ga dan naar onze webshop en plaats direct een bestelling om zo snel mogelijk boerengehaktballen te kunnen verkopen in uw winkel. Heeft u hulp nodig met het plaatsen van een bestelling? Neem dan contact met ons op, want wij helpen u graag. Ook als u vragen heeft over onze vleeswaren, kunt u contact met ons opnemen.