Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Producent en toeleverancier gehaktballen

Drentse Vleeswaren is al meer dan 23 jaar gespecialiseerd in het verkopen van verse vleeswaren aan supermarkten en horecabedrijven. Het assortiment van deze producent en toeleverancier van vleeswaren is erg groot en wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe producten. Denk hierbij onder andere aan gevacumeerde gehaktballen volgens traditioneel recept, die in uw supermarkt verkocht kunnen worden. 


Boerengehaktballen bestellen
 

Algemene informatie over de hoogwaardige gehaktballen

Sinds kort levert Drentse Vleeswaren ook boerengehaktballen aan supermarkten, die hier weer verkocht kunnen worden. De boerengehaktballen worden bevroren en per vier gevacumeerd geleverd en zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar blijven bovendien lang goed. In bevroren staat kunt u de boerengehaktballen zes maanden bewaren en na het ontdooien zijn de vleeswaren nog 3 weken goed. 

Een groot voordeel van de lange houdbaarheid van de boerengehaktballen, is dat u weinig vleeswaren weg hoeft te gooien. Na het aanschaffen van de vleeswaren, heeft u namelijk zes maanden tijd om de producten te verkopen. U hoeft niets weg te gooien, maar verdient uw investering in onze hoge kwaliteit vleeswaren gemakkelijk terug. Verder worden de vleeswaren voor zeer aantrekkelijke prijzen verkocht, zodat u hier als supermarkteigenaar veel winst op kunt maken. U hoeft de vleeswaren niet eens duur te verkopen en u haalt er nog een aantrekkelijk winstpercentage uit.

Boerengehaktballen bestellen voor uw supermarkt: doe het online

U kunt de boerengehaktballen van Drentse Vleeswaren eenvoudig online bestellen. Dit doet u op het moment dat het u uitkomt, eventueel met de hulp van onze klantenservicemedewerkers. U bepaalt hoeveel boerengehaktballen u wil kopen voor uw supermarkt, u vult uw bestelling eventueel aan met andere vleeswaren in het aanbod en u betaalt de lage kostprijs van uw bestelling. Heeft u dit gedaan, dan krijgt u uw bestelling zo snel mogelijk in de supermarkt afgeleverd. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.