Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Kosterworst online bestellen

Wilt u uw klanten een hartige delicatesse aanbieden? De kosterworst zal zeker in de smaak vallen. De harde kosterworst is een heerlijke Drentse worst met een milde smaak. De worst is zeer geschikt als borrelhapje en smaakt voortreffelijk op toast. Korsterworst is een van de heerlijke harde worsten van het uitgebreide assortiment van Drentse Vleeswaren. Andere toppers uit het assortiment zijn bijvoorbeeld de populaire gegrilde gehaktballen en sappige schnitzels. Uw kwaliteitsvlees kunt u online bestellen bij Drentse Vleeswaren.


Kosterworst online bestellen
 

Ambachtelijke kwaliteit

Kosterworst wordt ambachtelijk bereidt naar een traditioneel recept. Er is aandacht, tijd en vakmanschap voor nodig om een mooie karakteristieke worstsmaak te creëren. Kosterworst wordt na de bereiding 3 dagen gerijpt voor de juiste hardheid. Na deze rijping is de worst harder dan bijvoorbeeld de Friese harde worst. Drentse Vleeswaren is al 23 jaar expert op het gebied van vleesbereiding. Die jarenlange ervaring proeft u niet alleen terug in de Korsterworst, maar in het hele assortiment van Drentse Vleeswaren. Proef bijvoorbeeld ook de met de hand bereide gehaktburgers en warme worsten eens.

Online bestellen voor uw bedrijf

Kosterworst en andere vleesspecialiteiten kunt u eenvoudig online bestellen op drentsevleeswaren.nl. Wilt u het vlees eerst proeven voordat u een bestelling plaatst? Als bedrijf is het mogelijk om vrijblijvend gratis proefmonsters aan te vragen, zodat u het vlees eerst persoonlijk kunt keuren. Heeft u een keuze kunnen maken? Uw bestellingen worden rechtstreeks bij u bezorgd, zodat wij altijd topkwaliteit kunnen garanderen. Bij een besteding vanaf 100 euro wordt uw bestelling gratis bezorgd.