Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Kosterworst bestellen

Het recept voor harde kosterworst wordt door Drentse Vleeswaren met gepaste trots bewaard. Het traditionele recept vindt haar oorsprong in Drenthe en bestaat al generaties lang. Koster worst wordt gemaakt van varkensvlees van de hoogste kwaliteit en wordt met aandacht bereid. Na de bereiding wordt de worst drie dagen gedroogd voor een perfecte smaak en de juiste hardheid. De worst heeft een stevige bite en is harder dan bijvoorbeeld Friese droge worst of Groningse metworst. Laat uw klanten kennismaken met de milde smaak van kosterworst en de andere vleesspecialiteiten van Drentse Vleeswaren. U kunt de ambachtelijke producten eenvoudig online bestellen en bij uw bedrijf laten bezorgen.


Kosterworst online bestellen
 

Uitgebreid assortiment

Bij Drentse Vleeswaren vindt u naast de koster worst en andere harde worsten, een gevarieerd aanbod kwaliteitsvlees. Breid uw assortiment uit met bijvoorbeeld warm vlees, schnitzels en rookworst. Ook de gegrilde gehaktballen in verschillende smaken zijn een aanrader. Bent u geen topkok? Het vlees van Drentse Vleeswaren is eenvoudig te bereiden. Cowboyvlees hoeft u bijvoorbeeld maar 2 minuten in de magnetron op te warmen. Met welke ambachtelijk vlees gaat u uw klanten verwennen?

Kosterworst online bestellen

Kosterworst kunt u eenvoudig en snel online bestellen bij de beste worstenmaker van Nederland. Wilt u de worst of andere vleessoorten eerst op uw gemak proeven voordat u een keuze maakt? Vraag gratis proefmonsters aan overtuig uzelf. Drentse Vleeswaren levert uw bestelling rechtstreeks op het door u aangeven adres. U beschikt zo altijd over vers vlees van een perfecte kwaliteit en met en uitstekende smaak.