Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Kant-en-klaar producten

Kant en klaar gehaktbal   Kant en klaar kippendij met beenhamsaus

Kant-en-Klaar producten van Drentse Vleeswaren Geesbrug

Wij hebben heerlijke ambachtelijke nieuwe producten voor de horeca bedacht. De Kant-en-klaar producten zijn inclusief saus, zodat de smaak optimaal is. Van elk product zitten er 12 stuks in een doos.
 

Gehaktbal in bakje met jus

Een 150 grams pittige gehaktbal dat ambachtelijk gemaakt is in een bakje met jus. Als u de gehaktbal opwarmt in de jus combineerd de smaak uitstekend!
 

De boerenbrok met satésaus

Drie heerlijke ambachtelijke gehaktballetjes in een bakje met satésaus. De drie gehaktballen wegen 50 gram per stuk. In slechts enkele minuten serveert u ambachtelijke gehaktballetjes met satésaus.
 

Cowboyvlees met beenhamsaus

Heerlijk cowboyvlees met beenhamsaus. Er zit 100 gram cowboyvlees in een bakje met beenhamsaus. Cowboyvlees geeft een heerlijke smaak in combinatie met de beenhamsaus.
 

Rookworst met currysaus

De in stukjes gesneden rookworst liggen op een heerlijk laagje currysaus. Het bakje bevat 120 gram rookworst.
 

Curry braadworst met currysaus

140 gram curry braadworst in heerlijke currysaus. De currywurst (Curryworst) ligt in een laagje met currysaus, zodat de smaak optimaal is.
 

Kippendij met beenhamsaus

Lekkere kippendij met beenhamsaus. De kippendij bevat geen botjes. De kippendij is mals en pikant gekruid. 
 

Speklap met satésaus

Een heerlijk gemarineerde speklap in een bakje met satésaus. De speklap is 100 gram en gesneden in stukjes. 
 

Snel te bereiden

De producten zijn snel en makkelijk te bereiden. Het enige wat u nodig heeft is een magnetron. De producten kunnen 5 minuten in de magnetron en dan het is klaar. U hoeft het zelf niet te braden of te bakken. De producten kunnen zo vanuit de vriezer de magnetron in. Ideaal voor uw snackbar, café, restaurant of kantine.
 

Ambachtelijk

Al deze producten zijn op een ambachtelijke manier gemaakt. Dit houdt in dat al deze producten met de hand zijn gemaakt. Elke dag is vakkundig personeel aanwezig om voor u de beste producten te maken.

Kant-en-klaar producten bestellen