Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Harde worsten online bestellen

Harde droge worst is een streekproduct dat vooral in de noordelijke provincies gemaakt wordt. Bekend zijn bijvoorbeeld de Groninger metworst en de Friese droge worst. Liefhebbers hebben echter ook de heerlijke Drentse droge worst ontdekt. Deze worst, ook wel kosterworst genoemd, wordt langer gedroogd dan zijn Groningse en Friese soortgenoten. Dit geeft de worst een heel eigen smaak en stevige bite. U kunt de echte authentieke Drentse worst bestellen bij Drentse Vleeswaren. Drentse Vleeswaren bereidt de kosterworst op ambachtelijke wijze aan de hand van een uniek traditioneel recept. Een belangrijk onderdeel hiervan is het drogen in de eigen droogkamers.


Bekijk ons harde worsten assortiment
 

Heerlijke smaakmaker

De smaak van de Drentse droge worsten wordt bepaald door de kruiden en specerijen die worden toegevoegd. Drentse Vleeswaren maakt varianten met kruidnagel, knoflook en peper, maar ook naturel is de droge worst erg lekker. Populair zijn bijvoorbeeld de pittige zoeltjes, de Drentse paaltjes en de heerlijke slagersworsten. Droge worst is heerlijk als tapas of borrelhapje, maar is ook een goede smaakmaker in vele gerechten. Adviseer uw klanten harde worst eens te serveren in een gezonde salade, soep, stamppot of een omelet. Succes verzekerd!

Bestel uw harde worsten eenvoudig online

Onthoud uw klanten deze Drentse worstspecialiteiten niet en plaats eenvoudig een online bestelling in de webshop. Uw bestelling wordt zorgvuldig verpakt, vervoerd en bij u op locatie bezorgd. Drentse Vleeswaren werkt zonder tussenpersonen, dus u ontvangt het vlees direct vanuit onze groothandel. Hierdoor kunnen wij u altijd de beste kwaliteit en service garanderen. Neem contact met ons op voor meer informatie.